Flygi

Hitta billiga flyg till Phuket

Sök flygresor och flyg till Phuket från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Thailand

Upptäck Thailands bästa destinationer med Flygi! Med vår avancerade flygjämförelse kan du snabbt och enkelt jämföra resor till flera populära platser. Spara tid och låt Flygi visa vägen till ditt nästa thailändska äventyr!

Phuket

Sola & bada

Asien

Khao Lak

Sola & bada

Asien

Bangkok

Utflykter & shopping

Asien

Koh Lanta

Sola & bada

Asien

Krabi

Sola & bada

Asien

Chiang Mai

Utflykter & kultur

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Phuket

Drömmer du om Phuket? Låt Flygi.se leda dig till de bästa flygerbjudandena till denna tropiska pärla! Som en topprankad sökmotor genomsöker vi Sveriges breda marknad – från hundratals flygbolag till tusentals resewebbplatser – för att hitta de mest prisvärda flygen direkt till Phuket. Vi går steget längre och jämför även hotellpriser globalt, så du kan säkra bästa boendet när du landar. Slipp krånglet med att bläddra genom otaliga sidor; Flygi.se har allt du behöver för din drömresa till Phuket.

Upptäck smartare och mer prisvärda resor med Flygi!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Andra platser i ThailandFörutom populära destinationer som Bangkok, Phuket och Chiang Mai, finns det en skattkista av mindre kända men lika fantastiska platser att upptäcka i detta mångsidiga land. Oavsett om du är intresserad av de avkopplande stränderna i Koh Lanta, det äventyrsfyllda landskapet i Krabi, eller den kulturella rikedomen i Sukhothai.