Flygi

Hitta billiga flyg till Krabi

Sök flygresor och flyg till Krabi från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Thailand

Flygi öppnar dörren till Thailands pärlor. Oavsett om det är Bangkoks buzz, Phukets paradisstränder eller Koh Lanta’s lugn, jämför och hitta din perfekta destination. Upplev Thailand med Flygi!

Phuket

Sola & bada

Asien

Khao Lak

Sola & bada

Asien

Bangkok

Utflykter & shopping

Asien

Koh Lanta

Sola & bada

Asien

Krabi

Sola & bada

Asien

Chiang Mai

Utflykter & kultur

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Krabi

Sugen på Krabi’s kristallklara vatten och storslagna kalkstensklippor? Låt Flygi.se guida dig dit utan att tömma plånboken! Som en topprankad sökmotor skannar vi brett över den svenska resemarknaden, från kända flygbolag till unika reseportaler, för att leverera de bästa flygerbjudandena direkt till Krabi. Och det blir bättre – vi jämför även hotell över hela världen för att försäkra en komplett resupplevelse. Inget behov av att trawla genom flera sidor – Flygi.se ger dig allt du behöver på ett ställe.

Ditt äventyr i Krabi väntar, och med Flygi.se hittar du den snabbaste och mest ekonomiska vägen dit. En enklare och billigare resa är bara några klick bort!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Andra platser i ThailandFörutom populära destinationer som Bangkok, Phuket och Chiang Mai, finns det en skattkista av mindre kända men lika fantastiska platser att upptäcka i detta mångsidiga land. Oavsett om du är intresserad av de avkopplande stränderna i Koh Lanta, det äventyrsfyllda landskapet i Krabi, eller den kulturella rikedomen i Sukhothai.