Menu Close

MiamiResenär resväska flygi.

Reseguide
Miami

Miami är en väldigt solig och färgglad stad. Staden är även den mest besökta staden i Florida och hem till events, fina stränder, lyxbåtar, restauranger, sportbilar och lyxvillor i mängder längst med kusten. Miami är även den näst största staden i Florida efter Jacksonville med sina 500.000 invånare.

Marinan

5e gatan erbjuder en gång och cykelpassage till den sydligaste delen av South Beach. Förflytta dig längst med stranden och beachhotellen ner till piren och runt udden till trevliga restauranger och yachtklubbar. Perfekt att besöka på eftermiddagen för en trevlig promenad i solnedgången. 

SOUTH BEACH

Det är ingen hemlighet att South Beach är den södra delen av Miami Beach, det står ju trots allt i namnet. South Beach är hem till trevliga stränder, ett glamoröst nattliv, lyxhotell samt ett flertal restaurangen och pubar. Kristallklart vatten, tropiskt väder och party lockar tusentals turister till området dagligen. Avnjut en god middag, hyr en cykel och ta dig upp längst med stranden eller bara sola och bada, valet är ditt.

Ocean Drive på South Beach är troligtvis den vanligaste destinationen för de som besöker Miami, med all rätt. Här finns gott om trevliga människor och mycket att göra. 

Lincoln Rd

Mellan 16th och 17th street finner ni underbara Lincoln Road. En gångpassage full av butiker och uteserveringar.

Bor du långt ner på South Beach? Hyr en cykel eller ta dig en promenad upp längst med stranden och njut av det fina vädret. Glöm dock inte vika av mellan 16e och 17e gatan. Ni vill inte missa denna fina gata under ert besök i Miami.

Pastellfärgade hus Lincoln road.
loopnet.com