sök
Generic filters

Tveka inte att kontakta oss, oavsett ärende!

Ring för snabbast hjälp

+46 707 40 51 29

Öppettider

Vi svarar på era mejl så fort vi kan, med reservation upp till 48 timmar. Självklart försöker vi dock svara mycket snabbare än så. Notera dock att svarstiden kan variera under svenska helgdagar och högtider.

Ni är hjärtligt välkomna att kontakta oss om ni har några funderingar eller frågor gällande Flygi.se och våra tjänster.

Har ni några frågor kring er bokning, vänligen kontakta slutpartnern ni köpt resan av. Kontaktuppgifter och namnet på återförsäljaren finner ni på ert kvitto. Flygi.se är endast en resesajt som presenterar resor och jämför priser hos branschens ledande resebyråer. Vi säljer själva inga resor eller tjänster.

Kom ihåg

Vi är inte en resebyrå och säljer inga typer av biljetter eller hotellvistelser. Vänligen kontakta resebyrån eller sidan där du betalt din resa om några problem uppstår med din bokning. Mer information och kontaktuppgifter till till alla våra samarbetspartners finner ni under sidan Hjälp.

Snabbare hjälp via messenger

Underlätta för vår personal genom att kontakta oss via e-post i första hand. Vid mer akuta ändringar och frågor så finns vi alltid till hands via Facebook Messenger och Discord.

Teamet bakom Flygi.se

Mask (3)

Jonathan Holm Webbdesigner

method-draw-image (2)

Victoria Schultz Skribent

Mask (4)

Chris Eklund Utvecklare

Mask (6)

Joakim Eklund Skribent

Mask (7)

Tomas Holm Skribent

För en så smidig och bra upplevelse som möjligt samlar både vi och tredjeparten vi arbetar med in information om hur du använder våra tjänster. Vi använder cookies och genom att fortsätta använda Flygi.se godkänner du som användare att vi samlar in dina uppgifter.

Läs mer om våran policy gällande cookies.