Vad är egentligen Flygi?

Flygi startade som en reseguide med mål att underlätta sökandet för resenärer i alla åldrar och att kunna erbjuda tips och tricks inför er resa, oavsett vart i världen du befinner dig eller vill åka.

De flesta reseguider på den svenska marknaden är allt för svårlästa, innehåller på tok för mycket ickerelevant fakta och undanhåller några av de bästa guldklimparna på resan. Av den orsaken valde vi att ta saken i egna händer, men fick på vägen kontakt med underbara personer som hjälpt oss att bli det företag vi är idag. Vårt mål är att fullfölja vår tidigare plan och hjälpa er som resenärer att hitta de bästa och billigaste flygbiljetterna tillsammans med riktig och bra fakta om alla destinationer.

Vi har valt att använda oss av enkel information, realistiska bilder, kartor till alla nämnda destinationer samt en stor och lättläst text. Vi kompletterar vår reseguide varje vecka och fyller på med nya uppdaterade destinationer, sevärdheter och aktiviteter.

Jonathan Flygi travelnews

Världens bästa team👋

Vilka är vi på Flygi?

Teamet som ligger bakom Flygi.se är ett gäng rese fantaster och drivna själar som vill underlätta resandet för alla, oavsett ålder och intressen. Vi är alla bosatta i Sverige och utgår från vårt kontor i Göteborg, med några undantag för skribenter och utvecklare bosatta i andra delar av landet. 

Vi har alla olika mål och intressen, vilket gör oss till ett fantastisk team som kompletterar varandra. Våra resetjänster hade aldrig varit så breda och heltäckande om alla hade haft samma syn och intressen, framför allt inte vår reseguide som idag är en stor del av vår plattform.

Vårt mål är att förbli ett personligt företag och en välkomnande arbetsplats, oavsett vem eller hur du är som person.

flygi

Samarbetspartners

Stort TACK till våra vänner

Skyscanner

Nova Pettersson

Kooperativet

Glosinda Goes

Jenni Kettunen

Sara Sekund

David Enbom

Uden Sport

Gustav Eriksson

Japan Railways

Emmaronnlund

Guldhedens Flyttexpress

Rennsport