Menu Close

USAResenär resväska flygi.

Reseguide
USA

USA är ett populärt resmål för Svenska turister eftersom landet har ett så brett utbud av natur, aktiviteter och sevärdheter. Landet erbjuder allt från en helikoptertur över Grand Canyon till paradisstränder i Florida. Vi på Flygi försöker hela tiden utöka vår reseguide USA med tips och här har vi samlat det bästa USA har att erbjuda!

Storstad

New York

The green apple, USA’s största och troligen mest uppskattade stad. Ta in storstadslivet och testa någon av landets finaste restauranger. New York bjuder på mängder av sevärdheter och aktiviteter för hela familjen.

Tropiskt & varmt

Miami

Miami är ett tropiskt paradis som kan besökas året runt. Upplev de pastellfärgade byggnaderna ni känner igen från TV tillsammans med vackra stränder och fina restauranger. Staden kryllar av trevlig outlet shoppingcentrum och är verkligen en fantastisk destination.

Sevärdheter

Los Angeles

Los Angeles finns med på nästan allas bucket list och måste verkligen upplevas. En fartfylld stad med mängder av sevärdheter, kända områden och populära inspelningsplatser från några av världens största filmer & serier.

Spel & fest

Las Vegas

Speldjävulens paradis och hem till landets bästa nattliv. Las Vegas lever upp till sitt smeknamn, staden som aldrig sover, och är den perfekta destinationer för er som vill festa loss, njuta av lyxiga hotellanläggningar, spelande, föreställningar och god mat. Staden har verkligen något för alla!

Huvudstaden

Washington D.C

Washington D.C är landets huvudstad och en jätteviktig del av USA. Här kan ni besökare Vita Huset, Pentagon, Washington Monumentet, Lincoln Monumentet, Kapitolium och mycket mer. Passa även på att besöka Smithsonian national zoological park, ett av landets äldsta zoo som dessutom är hem till pandor!