Flygi

Hitta billiga flyg till Bangkok

Sök flygresor och flyg till Bangkok från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Thailand

Med Flygi får du överblick över Thailands mest önskvärda destinationer. Jämför snabbt flygpriser och alternativ till flera thailändska platser. Med Flygi, ditt nästa äventyr i Thailand börjar med ett klick!

Phuket

Sola & bada

Asien

Khao Lak

Sola & bada

Asien

Bangkok

Utflykter & shopping

Asien

Koh Lanta

Sola & bada

Asien

Krabi

Sola & bada

Asien

Chiang Mai

Utflykter & kultur

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Bangkok

Lockas du av Bangkoks pulserande liv? Flygi.se är din portal till Thailands hjärta! Som en främsta sökmotor skannar vi den svenska resemarknaden, med hundratals flygbolag och otaliga reseplattformar, för att servera dig de mest förmånliga flygerbjudandena till Bangkok. Utöver detta jämför vi priser på en mängd globala hotell, så att du kan hitta den perfekta platsen att vila efter en dag i stadens myller. Istället för att dyka ner i en djungel av webbsidor, luta dig tillbaka och låt Flygi.se göra jobbet.

Upptäck Bangkok med de bästa flygerbjudandena – enkel, kostnadsfri och helt transparent. Med Flygi.se är ditt thailändska stadsäventyr bara början!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Andra platser i ThailandFörutom populära destinationer som Bangkok, Phuket och Chiang Mai, finns det en skattkista av mindre kända men lika fantastiska platser att upptäcka i detta mångsidiga land. Oavsett om du är intresserad av de avkopplande stränderna i Koh Lanta, det äventyrsfyllda landskapet i Krabi, eller den kulturella rikedomen i Sukhothai.