Flygi

Hitta billiga flyg till Chiang Mai

Sök flygresor och flyg till Chiang Mai från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Thailand

Med Flygi blir Thailands skatter lättåtkomliga. Jämför resmål från Krabis kust till Chiang Mais högland. Din perfekta Thailand-upplevelse börjar med ett klick på Flygi!

Phuket

Sola & bada

Asien

Khao Lak

Sola & bada

Asien

Bangkok

Utflykter & shopping

Asien

Koh Lanta

Sola & bada

Asien

Krabi

Sola & bada

Asien

Chiang Mai

Utflykter & kultur

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Chiang Mai

Drömmer du om Chiang Mai med dess kulturella rikedom och bergslandskap? Flygi.se är din genväg dit utan att bryta banken! Som Sveriges främsta flygsökmotor sveper vi över hela marknaden, från stora flygbolag till specialiserade resebyråer, för att erbjuda dig de mest prisvärda flygen direkt till Chiang Mai. Men det slutar inte där – vi jämför också priser för topphotell överallt, säkerställande att din resa är både komfortabel och ekonomisk. Glöm det tröttsamma letandet på otaliga webbplatser – Flygi.se har allt du behöver under ett och samma tak.

Upplev Chiang Mais undrar på det mest effektiva och ekonomiska sättet med Flygi.se. Din nordliga utflykt väntar!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Andra platser i ThailandFörutom populära destinationer som Bangkok, Phuket och Chiang Mai, finns det en skattkista av mindre kända men lika fantastiska platser att upptäcka i detta mångsidiga land. Oavsett om du är intresserad av de avkopplande stränderna i Koh Lanta, det äventyrsfyllda landskapet i Krabi, eller den kulturella rikedomen i Sukhothai.