Flygi

Hitta billiga flyg till Koh Lanta

Sök flygresor och flyg till Koh Lanta från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Thailand

Dyk djupt in i Thailands skönhet med Flygi. Jämför flygalternativ till Bangkoks gator, Phukets stränder och Chiang Mais tempel. Flygi tar dig närmare ditt drömresmål med bara några klick!

Phuket

Sola & bada

Asien

Khao Lak

Sola & bada

Asien

Bangkok

Utflykter & shopping

Asien

Koh Lanta

Sola & bada

Asien

Krabi

Sola & bada

Asien

Chiang Mai

Utflykter & kultur

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Koh Lanta

Drömmer du om Koh Lanta’s lugna vikar och solnedgångar? Med Flygi.se blir drömmen verklighet snabbare än du tror! Vår framstående sökmotor granskar den svenska marknaden, från stora flygbolag till mindre reseplattformar, för att ge dig de mest prisvärda flygen till Koh Lanta. Och det slutar inte där – vi jämför även hotellpriser globalt, så att din resa är heltäckande från start till slut. Istället för att surfa runt på många olika sidor, låt Flygi.se vara din centrala hubb.

Ta steget till Koh Lanta’s paradis med topp flygerbjudanden – smidigt, kostnadsfritt och opartiskt. Tack vare Flygi.se, är din idylliska semester bara en sökning bort!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Andra platser i ThailandFörutom populära destinationer som Bangkok, Phuket och Chiang Mai, finns det en skattkista av mindre kända men lika fantastiska platser att upptäcka i detta mångsidiga land. Oavsett om du är intresserad av de avkopplande stränderna i Koh Lanta, det äventyrsfyllda landskapet i Krabi, eller den kulturella rikedomen i Sukhothai.