FrankrikeResenär resväska flygi.

Reseguide
Frankrike

Ett resmål som de flesta kopplar till Eiffeltornet, vin och vitlöksstekta sniglar. Frankrike har dock så himla mycket mer än så att erbjuda. Vi guidar er igenom resten av landet och alla dess gömda skatter!

Storstad

Paris

Frankrikes huvudstad och hem till ett flertal modeikoner och varumärken. Vandra runt i ikoniska Paris och njut av kulturen, god mat, vin eller passa på åka upp i Eiffeltornet.

Staden har dock mycket mer att erbjuda och är väldigt rik på sin kultur. Besök Katakomberna från 1700-talet i ett stort tunnelsystem under hela staden, dekorerat med människoben och skallar. Besök den ikoniska Triumfbågen, cathedralen Notre Dame, eller den världskända målningen av  Mona Lisa. Läs mer om att resa till Paris.

Lyx & fest

Rivieran

Den Franska Rivieran är en kuststräcka från den Italienska gränsen i öst till Toulon i väst. Några av dess kända kuststäder är Nice, Cannes, Saint Tropez, Monaco och Sainte Maxime. De flesta reser hit för att sola, bada och festa.

Notera dock att priserna överstiger resten av Frankrike om ni närmar er Monaco och Saint Tropez.

Sol & bad

Marseille

Landets näst största stad och fruktansvärt rik på kult och kulturarv. Staden ligger längst med kusten i södra Frankrike, vilket gör Marseille till ett trevligt resmål året runt. Promenera runt bland vackra byggnader, restauranger och kafé och avsluta dagen vilandes vid stranden. Staden har ett slott uppe i bergen vilket är en vacker destination och sevärdhet med utsikt över hela Marseille.