Internet i JapanWiFi i Japan

Japan är ett väldigt fotogent land, du vill inte missa att dela dina nya minnen på sociala medier. Utöver att det är ett väldigt vackert land är det också ett stort. En väldigt stor en!

Med det sagt har de flesta av den japanska befolkningen dåliga engelska kunskaper, vilket gör det svårt att ibland beställa mat eller kommunicera – speciellt om du lämnar Tokyo. Att ha internet med dig till alla dina enheter öppnar upp för Google Translate, tidtabeller för tåg, kartor och mycket mer när du reser runt i Japan!

surfar mobiltelefon

10% rabatt på WiFi

Alla Flygi kunder får 20 % rabatt på sin hyra av mobila WiFi-routrar under en begränsad tid via NINJA WiFi, Japans största internetleverantör för turister med flest upphämtningsplatser i landet! Beställ och hämta på flygplatsen i Japan efter landning, eller få det skickat till ditt hotell i förväg. Det är superenkelt, bekvämt och viktigast av allt, tidsbesparande. Se till att beställa ett par dagar i förväg om du tänker hämta din WiFi pocket-router på flygplatsen.

Spara pengar genom att boka i förväg. 3GB kostar dig endast 693 JPY per dag om du bokar via Flygi.se istället för högre priser per dag om du hyrs på flygplatsen utan reservation eller via andra plattformar!

selfie vänner akihabara

Vad är en mobil router?

NINJA WiFi’s mobila fickrouter är en bärbar enhet som ger resenärer i Japan sömlös internetuppkoppling. Fungerar på ett 4G- eller ibland till och med 5G-nätverk. Användare kan ansluta flera enheter, såsom smartphones, surfplattor och till och med bärbara datorer för full tillgång till internet när de är på flykt i Japan.

Populär bland turister och resenärer i tjänst. NINJA WiFis fickrouter är en bekväm lösning för att dela dina minnen, använda kartor, komma ikapp på sociala medier och mycket mer. Med sin enkla uthyrningsprocess och omfattande täckning är det ett måste för de som besöker Japan.

scrollar bilder

Varför NINJA Wifi?

NINJA WiFi har flest upphämtningsställen i Japan bland alla leverantörer och servicediskar på alla större flygplatser. Wifi-routrarna kan hämtas på:

  • Någon av Japans stora flygplatser
  • Shinjuku huvudkontor
  • Skickas till ditt hotell i förväg

Din WIFI fickrouter kan lämnas av på flygplatsen, deras huvudkontor, på ditt hotell eller någon större närbutik. En avgift på 550 JPY (40 SEK) tillkommer om de lämnas på ditt hotell eller en närbutik istället för på flygplatsen (gratis).

Fotar tempel

Obegränsade planer

Det finns 3 tillgängliga planer: 3 GB per dag, 5 GB per dag och 10 GB per dag. De kallas alla för obegränsade planer eftersom de fortsätter att fungera men med lägre hastighet efter att den valda dataplanen per dag har använts.

Den köpta datan körs på 4G höghastighet men hoppar ner till 128 kb/s efter att all din data har använts. Du kan fortfarande fortsätta använda internet efter att du har använt all din data, men som sagt med begränsad hastighet till nästa dag.

äter lunch trappa

Försäkringar & tillval

Det finns flera försäkringsalternativ, till exempel full försäkring (330 JPY / dag), som täcker 100 % om den tappas bort eller skadas. Miniförsäkring (220 JPY/dag) som täcker 80 % av förlusten eller skadan och Medical and Wifi Insurance Pack (770 JPY/dag) som täcker 90 % av skadan om den förloras eller skadas samt en 100 % sjukförsäkring som täcker upp till 10 miljoner JPY .

När det kommer till extrafunktioner kan du hyra en Powerbank för 110 JPY per dag, en 2-vägs Pocketalk-översättare tillgänglig på 74 språk för endast 880 JPY per dag och en 4-ports USB AC-adapter för 110 JPY per dag.

Många av försäkringspaketen kan kombineras med hyrestillägg som ett paket för extra sparande. Till exempel, 100 % täckning Full Insurance + Battery Power Bank för endast 440 JPY per dag eller Medical and WiFi Insurance + Battery Plan för endast 880 JPY per dag, som täcker 90 % vid förlust eller skada samt 10 miljoner JPY i personförsäkring , och inkluderar ett mobilt batteri.

foto shibuya sky

Gratis WiFi i Japan

Gratis wifi i Japan är inte så bekvämt och bra som du kanske tror för ett land som är så tekniskt och modernt som Japan. Det är vanligtvis väldigt långsamt, inte särskilt brett och kräver att du registrerar dig innan du använder det.

kvinna dotonbori telefon

Inga problem! Se till att ha leveransadressen märkt för: 

Hamakyorex Co., Ltd. NINJA WiFi Return Center
Adress: 270-1443, 1027-7 Washinodani, Kashiwa City, Chiba Prefecture

Tokyo Seino Transportation Co., Ltd.
Nr. 2 Kashiwa Distribution Center 1F
Till: NINJA WiFi Retursektion

TEL: 047-620-1616

Ovanstående telefonnummer ska endast skrivas på fraktsedeln, inte ringas för kundsupport.

Alla har sina egna sätt och preferenser att resa, men de flesta besökare kommer att dra nytta av att få en NINJA WiFi Pocket Router via Getjrpass. Japaner pratar vanligtvis inte engelska, så att ha tillgång till internet var du än är gör att du kan översätta menyer och skyltar, kolla tidtabeller för Shinkansen och lokala linjer på flykt och dela dina nya bilder på sociala medier, vilket för att vara ärlig är en stor del av att resa idag, speciellt om du besöker Japan!

Ja, din fick-WiFi-router fungerar som en vanlig router och tillåter 5 enheter att anslutas samtidigt. Du kan ansluta telefoner, surfplattor, bärbara datorer och mycket mer.

Ja! Du kan lägga till ett uppladdningsbart mobilbatteri till din beställning från alternativlistan på bokningsformuläret. Powerbanken kan användas för att ladda din telefon och andra enheter även när du är på språng.

Alla routeruthyrningspaket kommer med en Pocket WIFI-router, en laddningskabel med japanskt uttag, instruktioner och en förvaringsväska/fodral.

WiFi-fackroutern kan returneras till alla större flygplatser. Du kan blanda och matcha hämtnings- och returplatser medan du gör din bokning hos vår partner NINJA WiFi.

Om du gör en bokning senast 15:00 (japansk tid) dagen innan kan du hämta din WiFi-enhet följande dag från Narita flygplats, Haneda flygplats eller Kansai flygplats. Dessutom kan du få din enhet samma dag som din bokning vid Shinjuku-disken, men detta är begränsat till vardagar från 10:00 till 18:00.

Nej, det behövs inte. Skriv helt enkelt ett kontrakt med NINJA WiFi för att hyra och använda deras tjänster. Enheter som är kompatibla med NINJA WiFi kan ansluta till internet enbart för priset av hyran utan extra avgifter.

Om du avbokar mer än fyra dagar före din bokning får du full återbetalning av din bokning. Men om du avbokar inom fyra dagar efter din bokning tillkommer en avbokningsavgift på 100 %. Om du bestämmer dig för att avboka inom denna 4-dagarsperiod, vänligen kontakta NINJA WiFis callcenter på +81-50-8882-5774.

Öppet vardagar 10:00 till 18:00 och helger 11:00 till 18:00, eller skicka dem ett e-postmeddelande på info@ninjawifi.com

Sittandes med resväska

Behöver du hjälp?

Läs mer och ställ dina frågor i vårt supportforum. Vi hjälper till med all från tips om flygresor till Japan Rail Pass och internet i Japan.

Spara 10% och beställ redan nu! Rabatten dras av i kassan.