Flygi
Sök bland städer, sevärdheter & länder...
Generic filters

Sammanställning

I spalten intill finner ni namn och ifyllda uppgifter för samtliga passagerare i bokning. Vänligen kontrollera era uppgifter en extra gång och kom ihåg att namnen måste stå i exakt ordning och med samma bokstavering som ert pass. Tex Björn’ blir Bjoern’. Missa inte detta!

Frakt

Era JR Pass skickas ut redan nästkommande vardag från vårt kontor i Göteborg. Vi kan dock inte garantera några leveranstider men lovar från vår sida att de skickas ut enligt lovat ovan.

Giltighet

JR Passet kan aktiveras inom 90 dagar från beställningsdatum. Se till att inte beställa ert pass allt för långt i förväg då de endast är giltigt i 3 månader efter köp och nekas inlösen på plats i Japan om et utgått. Vi rekommenderar därför att man beställer sitt JR Pass cirka 4 veckor innan planerad avresa.

Din varukorg är för närvarande tom.

En kvinna med gul tröja står och äter kakor.

För en så smidig och bra upplevelse som möjligt samlar både vi och tredjeparten vi arbetar med in information om hur du använder våra tjänster. Vi använder cookies och genom att fortsätta använda Flygi.se godkänner du som användare att vi samlar in dina uppgifter.

Läs mer om våran policy gällande cookies.