Resenärinformation

Du har 1 biljett(er) med ett fält som kräver information

Viktigt, se hit!

Alla japan rail pass skickas ut fysiskt. Beställ inte utan att kontakta oss om ni reser inom 7 dagar från beställningsdatum. Om en order genomförs för tätt inpå avresedatum och vi anser att ni inte hinner få era JR Pass i tid kommer er order annulleras och återbetalas, minus transaktionskostnaden på 1.5% per transaktion samt en handläggningsavgift på 199 kr.

Skriv korrekt namn

Det är väldigt viktigt att ni skriver ert namn PRECIS som i ert pass, inklusive alla mellanman och efternamn, i den ordningen det är skrivet i passet. Använd inte Å Ä Ö, specialtecken och apostrofer. Se den nedersta raden i ert pass för hur ert namn skrivs internationellt, hör gärna av er om ni har några frågor. Å = AA, Ä = AE, Ö = OEBjörn skrivs som BjoernLinnéa skrivs som Linnea.

Aktivera inom 90 dagar

Ert Japan Rail Pass måste aktiveras inom 90 dagar från beställningsdatum. Se till att inte beställa ert pass allt för långt i förväg eftersom det endast kan aktiveras 3 månader efter beställning och nekas inlösen på plats i Japan om det utgått. Vi rekommenderar därför att man beställer sitt Japan Rail Pass cirka 2-4 veckor innan planerad avresa. Vi skickar dock redan nästkommande vardag, så oroa er inte om det är kortare tid än så till avresa.

Japansk medborgare?

Det är jätteviktigt att Japanska medborgare har ett intyg från den Japanska Ambassaden innan de köper sitt JR Pass. Alla japanska medborgare över 12 år måste ha ett eget intyg eller finnas med i ett familjeintyg, även om de bott i Sverige hela sitt liv. Barn under 12 år måste finnas med i familjeintyget för att kunna bruka sitt JR pass. Detta intyg skall vara utfärdat INNAN ert JR Pass kan beställs hos oss.

Svenska resenärer kan bortse från detta och behöver inget intyg från ambassaden, ni får istället en stämpel i ert pass när ni anländer i Japan.

JTB

Authorized Agent

Flygi AB är en auktoriserad Japan Rail Pass agent.