Flygi

Hitta billiga flyg till Thailand

Sök flygresor och flyg till Thailand från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Thailand

Med Flygi kan du enkelt jämföra resor till Thailands mest spännande städer. Upptäck och jämför de bästa priserna för din drömdestination i Thailand. Låt Flygi guida dig till oslagbara erbjudanden för ditt nästa äventyr!

Flyger på resväska

Phuket

Sola & bada

Asien

Khao Lak

Sola & bada

Asien

Bangkok

Utflykter & shopping

Asien

Koh Lanta

Sola & bada

Asien

Krabi

Sola & bada

Asien

Chiang Mai

Utflykter & kultur

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Thailand

Letar du efter billiga flyg till Thailand? Flygi.se är din one-stop-shop! Som en ledande sökmotor skannar vi hela den svenska marknaden, inklusive hundratals flygbolag och tusentals resesajter, för att presentera dig med de mest fördelaktiga flygerbjudandena. Inte nog med det, vi jämför även priser på hundratusentals hotell globalt. Så varför slösa tid på att surfa genom otaliga resebyråer när Flygi.se samlar allt på en plats?

Hitta snabbt de bästa och billigaste flygen till Thailand och mer – allt helt gratis och oberoende. Med Flygi.se reser du smartare och billigare!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Andra platser i ThailandFörutom populära destinationer som Bangkok, Phuket och Chiang Mai, finns det en skattkista av mindre kända men lika fantastiska platser att upptäcka i detta mångsidiga land. Oavsett om du är intresserad av de avkopplande stränderna i Koh Lanta, det äventyrsfyllda landskapet i Krabi, eller den kulturella rikedomen i Sukhothai.

Mer om Flygi & lite vanliga frågorFlygtiden till Thailand varierar beroende på avreseplats och exakt destination inom Thailand, men från Arlanda tar det ungefär 10-12 timmar med direktflyg.

Generellt sett kan det vara billigare att boka flyg till Thailand under lågsäsongen, under regnperioden mellan maj och oktober. Priserna kan dock variera beroende på vilket flygbolag och tid du väljer att resa.

För att få de mest förmånliga priserna brukar det vara en bra idé att boka flyg till Thailand minst 2-3 månader i förväg, särskilt om du planerar att resa under högsäsongen som sträcker sig från november till mars.

Från Sverige finns det flera flygbolag som erbjuder flyg till Thailand. Bland annat SAS, Thai Airways, Qatar Airways och Emirates. Det finns också flera andra internationella flygbolag som erbjuder anslutningsflyg via deras hubbar.

För att hitta billiga flyg till Thailand rekommenderar vi att du använder vår prisjämförelsetjänst. På så sätt hittar du alltid de lägsta priserna på flyg till Thailand vare sig du ska boka flygbiljett med enkel resa eller en tur och retur-resa.

Sittandes med resväska

Behöver du hjälp?

Besök vår kontaktsida eller ställ dina frågor i vårt forum för flygresor och Japan Rail Pass. Vår telefon och mejlsupport är endast för JR Pass relaterade ärenden. Eftersom Flygi.se endast är en prisjämförelsesajt kan vi inte hjälpa till med support kring flygresor, hotell eller hyrbil.