Hitta billiga flyg till Penang 

Sök flygresor och flyg till Penang från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Malaysia

Malaysia är en mosaik av kulturer och landskap, och erbjuder resenärer en mängd spännande destinationer. Från de glittrande skyskraporna i Kuala Lumpur till de lugna stränderna i Langkawi, varje plats berättar sin egen unika historia.

Kuala Lumpur

Utflykter & kultur

Asien

Penang

Utflykter & kultur

Asien

Langkawi

Sol & bad

Asien

Malacca

Utflykter & kultur

Asien

Cameron Highlands

Utflykter & vandring

Asien

Tioman

Sol & bad

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Penang 

Våra flyg till Penang öppnar dörren till en oförglömlig resa där du kan utforska den rika kulturen, njuta av läcker mat och upptäcka alla underbara sevärdheter på denna tropiska ö.

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Upptäck Malaysia!Utforska Malaysia med Flygi och fördjupa dig i en värld av spännande äventyr. Från det livliga stadslivet i Kuala Lumpur till de rogivande vikarna på Langkawi, varje plats lockar med sin unika charm. Utmana dig själv genom att bestiga de majestätiska topparna på Mount Kinabalu, upptäck det färgstarka undervattenslivet vid Sipadan eller njut av en målande solnedgång i den historiska staden Malacka. Med en rik mångfald av kulturer som blomstrar i varje stad, långa stränder som omfamnar kustlinjerna och regnskogar som gömmer hemligheter, bjuder Malaysia in till ett äventyr som bara väntar på att upptäckas. Boka din biljett idag och ge dig ut på din resa mot nya, spännande upplevelser!