Hitta billiga flyg till Kuala Lumpur

Sök flygresor och flyg till Kuala Lumpur från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Malaysia

Malaysia är en mosaik av kulturer och landskap, och erbjuder resenärer en mängd spännande destinationer. Från de glittrande skyskraporna i Kuala Lumpur till de lugna stränderna i Langkawi, varje plats berättar sin egen unika historia.

Kuala Lumpur

Utflykter & kultur

Asien

Penang

Utflykter & kultur

Asien

Langkawi

Sol & bad

Asien

Malacca

Utflykter & kultur

Asien

Cameron Highlands

Utflykter & vandring

Asien

Tioman

Sol & bad

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Kuala Lumpur

Boka en resa till hjärtat av Malaysia utan att spräcka budgeten. Kuala Lumpur, en stad där tradition möter modernitet. Utforska de ikoniska Petronas Twin Towers, förlora dig i stadens myllrande marknader eller smaka på det lokala kökets delikatesser.

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Upptäck Malaysia!Upptäck Malaysia med Flygi och dyk in i en värld full av underverk. Från det unika storstadspulset i Kuala Lumpur till de stilla vikarna på Langkawi, erbjuder varje plats en unik upplevelse. Bestig de imponerande höjderna av Mount Kinabalu, utforska det undervattensrika livet i Sipadan, eller njut av en solnedgång i den historiska staden Malacka. Med en kulturell mångfald som blomstrar i varje stad, stränder som sträcker sig längs kuster och regnskogar som döljer oväntade skatter, är Malaysia ett äventyr att upptäcka. Boka din biljett idag och starta din resa!