Hitta billiga flyg till Malaysia

Sök flygresor och flyg till Malaysia från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Malaysia

Malaysia är en mosaik av kulturer och landskap, och erbjuder resenärer en mängd spännande destinationer. Från de glittrande skyskraporna i Kuala Lumpur till de lugna stränderna i Langkawi, varje plats berättar sin egen unika historia.

Kuala Lumpur

Utflykter & kultur

Asien

Penang

Utflykter & kultur

Asien

Langkawi

Sol & bad

Asien

Malacca

Utflykter & kultur

Asien

Cameron Highlands

Utflykter & vandring

Asien

Tioman

Sol & bad

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Malaysia

Upplev Malaysias förtrollande skönhet, oavsett om du vill utforska den pulserande staden Kuala Lumpur, vila ut på de tropiska stränderna i Tioman, eller vandra genom de kuperade teplantagerna i Cameron Highlands, börjar ditt äventyr hos oss på Flygi.

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Upptäck Malaysia!Upptäck det livliga stadspulset i Kuala Lumpur till de orörda stränderna i Perhentianöarna, varje plats erbjuder en unik historia. Klättra i Mount Kinabalus majestätiska höjder, utforska de mystiska grottorna i Gunung Mulu, eller njut av en solnedgång bland de historiska byggnaderna i Malacka. Med en kulturell mångfald som speglas i varje stadsdel, kustlinje och regnskog, väntar nya äventyr runt varje vinkel. Boka din resa idag och börja din upptäcktsfärd!

Mer om Flygi & lite vanliga frågorPopulära destinationer inkluderar Penang och Langkawi för stränder och kultur, samt Borneo för dess expansiva regnskogar. För solsken, sikta på norra västra Malackahalvöns pärlor som dessa öar.

Bästa tiden för Malaysia är torrperioden, från december till februari för västkusten, och från juni till augusti för östkusten, perfekt för stränder och regnskogar.

Absolut, Malaysia är en fantastisk destination som erbjuder allt från storstadsliv i Kuala Lumpur till de lugnande stränderna på Langkawi och Penangs kulturella skatter. För naturälskare är Borneos regnskogar ovärderliga.

Priset för en resa till Malaysia från Sverige varierar; enkelflyg börjar runt 4 200 kr och tur- och returflyg kan hittas för ungefär 6 200 kr från Stockholm till Kuala Lumpur, beroende på säsong och när du bokar.

Sittandes med resväska

Behöver du hjälp?

Besök vår kontaktsida eller ställ dina frågor i vårt forum för flygresor och Japan Rail Pass. Vår telefon och mejlsupport är endast för JR Pass relaterade ärenden. Eftersom Flygi.se endast är en prisjämförelsesajt kan vi inte hjälpa till med support kring flygresor, hotell eller hyrbil.