Hitta billiga flyg till Malacca

Sök flygresor och flyg till Malacca från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Malaysia

Malaysia är en mosaik av kulturer och landskap, och erbjuder resenärer en mängd spännande destinationer. Från de glittrande skyskraporna i Kuala Lumpur till de lugna stränderna i Langkawi, varje plats berättar sin egen unika historia.

Kuala Lumpur

Utflykter & kultur

Asien

Penang

Utflykter & kultur

Asien

Langkawi

Sol & bad

Asien

Malacca

Utflykter & kultur

Asien

Cameron Highlands

Utflykter & vandring

Asien

Tioman

Sol & bad

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Malacca 

Våra överkomliga flyg till Malacca öppnar upp möjligheten till en oförglömlig resa, där du kan fördjupa dig i stadens rika kulturarv, njuta av läckra smaker och utforska de underbara sevärdheterna. Ge dig själv chansen att uppleva den unika skönheten i Malacca. Boka din biljett redan idag och gör dig redo för ett prisvärt äventyr av upptäckter!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Upptäck Malaysia!Upptäck Malaysia med Flygi och fördjupa dig i en symfoni av extraordinära upplevelser. Från det energifyllda storstadslivet i Kuala Lumpur till de stillsamma vikarna på Langkawi, varje plats bjuder in till en unik dans av charm. Utmana dig själv att bestiga de mäktiga topparna av Mount Kinabalu, utforska det levande undervattenslivet vid Sipadan eller njut av en magisk solnedgång i den historiska staden Malacka. Med en rik kulturell mångfald som blomstrar i varje stad, långa stränder som omfamnar kustlinjerna och regnskogar som gömmer oväntade skatter, bjuder Malaysia in till ett äventyr som väntar på att bli upptäckt. Boka din biljett idag och ge dig ut på en resa mot nya, oöverträffade upplevelser!