Hitta billiga flyg till Lombok

Sök flygresor och flyg till Lombok från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Indonesien

Indonesien, en kulturell och naturlig mångfald, lockar resenärer med sina unika platser. Från pulserande Jakarta till andliga Bali och historiska Yogyakarta, varje destination berättar en fascinerande historia. Utforska Indonesien, där varje plats är en upptäckt i sig.

Bali

Kultur & bad

Asien

Raja Ampat

Utflykter & natur

Asien

Jakarta

Stadsliv & kultur

Asien

Yogyakarta

Utflykter & kultur

Asien

Labuan Bajo

Utflykter & vandring

Asien

Lombok

Sol & bad

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Lombok

Upptäck Lomboks charm utan att spräcka plånboken! Boka prisvärda flyg till Lombok och låt dig förföras av denna pärla i Indonesien. Lombok, där naturlig skönhet möter avkopplande äventyr. Utforska de lugna stränderna, njut av solnedgången över det azurblå havet eller fördjupa dig i den fascinerande undervattensvärlden. Med överkomliga flygalternativ blir drömmen om Lombok verklighet utan att påverka din budget. Boka din resa idag och låt de prisvärda flygen öppna upp en värld av avkoppling och äventyr!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Upptäck Indonesien!Ge dig iväg på en äventyrlig resa genom Indonesiens mångfald och låt dig förföras av dess rikedom av upplevelser. Från den pulserande staden Jakarta till stränderna på Raja Ampat-öarna bär varje plats på en djupgående historia och en förförisk atmosfär. Upplev en personlig utmaning med en vandring till Rinjani-bergets majestätiska toppar, utforska de gåtfulla hemligheterna i Goa Gong eller känn stillheten vid solnedgången vid det magiska Borobudur-templet. Med kulturell överflöd som genomsyrar varje by, längs kusten och genom djungeln, väntar spännande och oförutsägbara äventyr vid varje sväng. Boka din resa redan idag och låt ditt unika äventyr i Indonesien ta form!