Hitta billiga flyg till Indonesien

Sök flygresor och flyg till Indonesien från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Indonesien

Indonesien, en kulturell och naturlig mångfald, lockar resenärer med sina unika platser. Från pulserande Jakarta till andliga Bali och historiska Yogyakarta, varje destination berättar en fascinerande historia. Utforska Indonesien, där varje plats är en upptäckt i sig.

Bali

Kultur & bad

Asien

Raja Ampat

Utflykter & natur

Asien

Jakarta

Stadsliv & kultur

Asien

Yogyakarta

Utflykter & kultur

Asien

Labuan Bajo

Utflykter & vandring

Asien

Lombok

Sol & bad

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Indonesien

Upptäck Indonesiens lockande charm med våra prisvärda flygalternativ. Oavsett om du längtar efter pulserande Jakarta, avkoppling på Bali’s stränder eller äventyr i Yogyakartas kulturella skatter, börjar din resa till Indonesien hos oss på Flygi. Billiga flyg, stora upplevelser!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Upptäck Indonesien!Upptäck skatter i Indonesien, från det pulserande Jakarta till de orörda stränderna på Raja Ampat-öarna. Varje plats bär på en unik historia. Vandring i Rinjani-bergets majestätiska höjder, utforska de underjordiska skatterna i Goa Gong, eller njut av solnedgången vid Borobudur-templet. Med kulturell rikedom i varje by, kust och djungel väntar nya äventyr. Boka din resa idag och starta din upptäcktsresa genom Indonesien!

Mer om Flygi & lite vanliga frågorPopulära destinationer inkluderar Bali för stränder och kultur, Jakarta för stadsliv, Yogyakarta för kulturella sevärdheter, och Raja Ampat för dykning och natur.

Det bästa tiden att besöka Indonesien är vanligtvis från maj till september när det är torrperiod i större delen av landet.

Antalet dagar som är tillräckligt i Indonesien beror på vilka platser du vill besöka och vilka aktiviteter du planerar. För en resa till en specifik ö, som Bali, kan en vecka vara tillräckligt för att uppleva det mesta. För att utforska flera öar och djupdyka i kulturen och naturen kan en två veckors resa vara mer passande. Planera din resa baserat på dina intressen och vad du vill uppleva.

Indonesien ses generellt som ett prisvärt resmål. Kostnaderna varierar dock beroende på region och typ av aktiviteter du planerar. Stora städer som Jakarta och Bali kan vara något dyrare än mindre orter, men vanligtvis erbjuder landet rimliga priser för mat, boende och transporter. Det är möjligt att resa relativt billigt i Indonesien, särskilt om man väljer lokala och enklare alternativ. I det stora hela är Indonesien oftast känt för att vara ett prisvärt resmål.

Sittandes med resväska

Behöver du hjälp?

Besök vår kontaktsida eller ställ dina frågor i vårt forum för flygresor och Japan Rail Pass. Vår telefon och mejlsupport är endast för JR Pass relaterade ärenden. Eftersom Flygi.se endast är en prisjämförelsesajt kan vi inte hjälpa till med support kring flygresor, hotell eller hyrbil.