Hitta billiga flyg till Bali

Sök flygresor och flyg till Bali från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Indonesien

Indonesien, en kulturell och naturlig mångfald, lockar resenärer med sina unika platser. Från pulserande Jakarta till andliga Bali och historiska Yogyakarta, varje destination berättar en fascinerande historia. Utforska Indonesien, där varje plats är en upptäckt i sig.

Bali

Kultur & bad

Asien

Raja Ampat

Utflykter & natur

Asien

Jakarta

Stadsliv & kultur

Asien

Yogyakarta

Utflykter & kultur

Asien

Labuan Bajo

Utflykter & vandring

Asien

Lombok

Sol & bad

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Bali

Upptäck Balis skönhet utan att tömma plånboken. Boka billiga flyg till Bali och stig in i paradisets hjärta. Bali, där tradition möter tropisk charm. Utforska de sagolika risfälten i Ubud, njut av solnedgången på Kuta Beach eller upplev tempelprakten i Uluwatu. Med överkomliga flygalternativ blir drömmen om Bali verklighet utan att spränga budgeten. Boka ditt äventyr idag och låt de billiga flygen öppna upp en värld av tropisk magi!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Upptäck Indonesien!Ge dig ut på en resa genom Indonesien och upptäck dess mångfald av skatter. Från det livliga Jakarta till de orörda stränderna på Raja Ampat-öarna, varje plats bär på en unik historia och en förtrollande atmosfär. Utmana dig själv med en vandring till Rinjani-bergets majestätiska höjder, utforska de förtrollande underjordiska skatterna i Goa Gong eller upplev stillheten vid solnedgången vid det magnifika Borobudur-templet. Med kulturell rikedom som genomsyrar varje by, kust och djungel, väntar nya äventyr runt varje hörn. Boka din resa idag och låt upptäcktsresan genom Indonesien börja!