Hitta billiga flyg till Chokladkullarna

Sök flygresor och flyg till Chokladkullarna från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Filippinerna

Upptäck Filippinernas dolda skatter med Flygi! Från pulserande Manila, till de idylliska stranderna i Boracay och Palawans kristallklara vatten, väntar ett paradis för varje resenär. Dykning, kultur eller avslappning – vilken ö blir din nästa destination?

Manila

Utflykter & kultur

Asien

Boracay

Sol & bad

Asien

Cebu City

Mat & kultur

Asien

El Nido

Utflykter & bad

Asien

Chokladkullarna

Utflykter & kultur

Asien

Coron

Sol & bad

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Chokladkullarna

Upptäck Filippinernas gröna under med dessa unika kullar som får en chokladfärg under torrperioden. Ett naturfenomen som måste ses! Med Flygi, boka ditt äventyr snabbt och enkelt.

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Upptäck Filippinerna!Upptäck Filippinerna med Flygi och ta steget in i en värld av enastående skönhet. Från de pulserande stadsljusen i Manila till de kristallklara vattnen i Palawan, varje ö bjuder på unika upplevelser. Vandra i Banaues risfält, simma med valhajar i Oslob, eller njut av en solnedgång vid Chocolate Hills. Med över 7 000 öar att utforska, väntar äventyr bakom varje hörn. Boka din resa nu och låt äventyret börja!