Hitta billiga flyg till Filippinerna

Sök flygresor och flyg till Filippinerna från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Filippinerna

Upptäck Filippinernas dolda skatter med Flygi! Från pulserande Manila, till de idylliska stranderna i Boracay och Palawans kristallklara vatten, väntar ett paradis för varje resenär. Dykning, kultur eller avslappning – vilken ö blir din nästa destination?

Manila

Utflykter & kultur

Asien

Boracay

Sol & bad

Asien

Cebu City

Mat & kultur

Asien

El Nido

Utflykter & bad

Asien

Chokladkullarna

Utflykter & kultur

Asien

Coron

Sol & bad

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Filippinerna

Flyg till Filippinerna med Flygi och dyk rakt in i ett örike av äventyr! Här möts du av solvarma stränder, storslagen natur och en rik kultur. Utforska Manilas myllrande gator, vila på Boracays vita sand eller utforska Palawans undervattensvärld. Paradiset väntar!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Upptäck Filippinerna!Upptäck Filippinerna med Flygi och ta steget in i en värld av enastående skönhet. Från de pulserande stadsljusen i Manila till de kristallklara vattnen i Palawan, varje ö bjuder på unika upplevelser. Vandra i Banaues risfält, simma med valhajar i Oslob, eller njut av en solnedgång vid Chocolate Hills. Med över 7 000 öar att utforska, väntar äventyr bakom varje hörn. Boka din resa nu och låt äventyret börja!

Mer om Flygi & lite vanliga frågorDirektflyg från Sverige till Filippinerna tar ungefär 11-13 timmar. Om resan inkluderar mellanlandningar kan resan variera i tid beroende på väntetider och rutt.

Det bästa tiden att boka flyg till Filippinerna från Sverige är oftast 2-4 månader i förväg. Under lågsäsong, som är mellan juli till oktober, kan man hitta billigare biljetter.

Från Sverige erbjuder flera internationella flygbolag flyg till Filippinerna, ofta med en mellanlandning. Bland dessa flygbolag finns SAS, Qatar Airways, Emirates, och Turkish Airlines.

Sittandes med resväska

Behöver du hjälp?

Besök vår kontaktsida eller ställ dina frågor i vårt forum för flygresor och Japan Rail Pass. Vår telefon och mejlsupport är endast för JR Pass relaterade ärenden. Eftersom Flygi.se endast är en prisjämförelsesajt kan vi inte hjälpa till med support kring flygresor, hotell eller hyrbil.