Hitta billiga flyg till Boracay

Sök flygresor och flyg till Boracay från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Filippinerna

Upptäck Filippinernas dolda skatter med Flygi! Från pulserande Manila, till de idylliska stranderna i Boracay och Palawans kristallklara vatten, väntar ett paradis för varje resenär. Dykning, kultur eller avslappning – vilken ö blir din nästa destination?

Manila

Utflykter & kultur

Asien

Boracay

Sol & bad

Asien

Cebu City

Mat & kultur

Asien

El Nido

Utflykter & bad

Asien

Chokladkullarna

Utflykter & kultur

Asien

Coron

Sol & bad

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Boracay

Förlora dig själv på denna tropiska pärla känd för sina skimrande vita sandstränder och kristallklart vatten. Med Flygi hittar du enkelt ditt flyg till Boracay, en ö som erbjuder både avkoppling och nattligt nöje. Dyk in i paradiset nu!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Upptäck Filippinerna!Upptäck Filippinerna med Flygi och ta steget in i en värld av enastående skönhet. Från de pulserande stadsljusen i Manila till de kristallklara vattnen i Palawan, varje ö bjuder på unika upplevelser. Vandra i Banaues risfält, simma med valhajar i Oslob, eller njut av en solnedgång vid Chocolate Hills. Med över 7 000 öar att utforska, väntar äventyr bakom varje hörn. Boka din resa nu och låt äventyret börja!