Hitta billiga flyg till Luang Prabang

Sök flygresor och flyg till Luang Prabang från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Laos

Laos, där varje plats erbjuder en rik kultur och hisnande landskap. Från den fridfulla skönheten i Luang Prabang till den livliga energin i Vientiane och den lugna charmen i Champasak, erbjuder Laos en mångsidig upplevelse. Fördjupa dig i de lokala traditionerna, upplev den andliga essensen längs Mekongfloden och beundra de antika underverken. Utforska de dolda pärlorna och livliga städerna som gör Laos till en verkligen fängslande destination.

Luang Prabang

Kultur & Natur

Asien

Vientiane

Kultur

Asien

Vang Vieng

Natur & Äventyr

Asien

Pakse

Natur & Utflykter

Asien

Savannakhet

Kultur & Historia

Asien

Xieng Khouang

Natur & Kultur

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Luang Prabang

Hitta prisvärda flyg och upplev Luang Prabang med oss på Flygi. Oavsett om du längtar efter den lugna skönheten i Luang Prabang, den livliga atmosfären i Vientiane eller äventyret i Champasaks historiska charm så hittar du alltid de bästa flygbiljetterna hos oss!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Flyg till Luang Prabang: bra att veta

Priserna för flyg till Luang Prabang varierar beroende på flera faktorer, inklusive avreseort, säsong, bokningstidpunkt och val av flygbolag. Generellt sett kan ett tur- och returpris från Sverige till Luang Prabang variera mellan 8 000 kr och 15 000 kr eller mer, beroende på olika omständigheter. Flygtiden till Luang Prabang varierar också beroende på din avreseort och antal mellanlandningar. Vanligtvis tar det cirka 10-15 timmar att flyga till Luang Prabang från Sverige.

Laddare

Laos använder sig av eget uttag, adapter krävs.

Visum

Svenska resenärer behöver visum vid inresa till Laos.

Flyg till Luang Prabang

Vanliga frågor om Luang Prabang

De mest populära turistattraktionerna i Luang Prabang inkluderar Wat Xieng Thong, Kungliga palatset, Mount Phousi, Almsgivningsceremonin (Tak Bat), Pak Ou-grottorna, Kuang Si-vattenfallen, Nationalmuseet i Luang Prabang och Traditional Arts and Ethnology Centre.

Priserna varierar, men i genomsnitt kan du förvänta dig att betala cirka 50 000 LAK för en måltid på en lokal restaurang vilket motsvarar ungefär 25kr.

Den bästa tiden att besöka Luang Prabang är under den torra säsongen, från november till mars, när vädret är svalt och behagligt. Undvik regnperioden mellan maj och oktober för att undvika intensivt regn och hög luftfuktighet.

Laos