Hitta billiga flyg till Laos

Sök flygresor och flyg till Laos från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Laos

Laos, där varje plats erbjuder en rik kultur och hisnande landskap. Från den fridfulla skönheten i Luang Prabang till den livliga energin i Vientiane och den lugna charmen i Champasak, erbjuder Laos en mångsidig upplevelse. Fördjupa dig i de lokala traditionerna, upplev den andliga essensen längs Mekongfloden och beundra de antika underverken. Utforska de dolda pärlorna och livliga städerna som gör Laos till en verkligen fängslande destination.

Luang Prabang

Kultur & Natur

Asien

Vientiane

Kultur

Asien

Vang Vieng

Natur & Äventyr

Asien

Pakse

Natur & Utflykter

Asien

Savannakhet

Kultur & Historia

Asien

Xieng Khouang

Natur & Kultur

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Laos

Hitta prisvärda flyg och upplev Laos med oss på Flygi. Oavsett om du längtar efter den lugna skönheten i Luang Prabang, den livliga atmosfären i Vientiane eller äventyret i Champasaks historiska charm så hittar du alltid de bästa flygbiljetterna hos oss!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Flyg till Laos: bra att veta

Priserna för flyg till Laos varierar beroende på flera faktorer, inklusive avreseort, säsong, bokningstidpunkt och val av flygbolag. Generellt sett kan ett tur- och returpris från Sverige till Laos variera mellan 8 000 kr och 15 000 kr eller mer, beroende på olika omständigheter. Flygtiden till Laos varierar också beroende på din avreseort och antal mellanlandningar. Vanligtvis tar det cirka 10-15 timmar att flyga till Laos från Sverige.

Laddare

Laos använder sig av eget uttag, adapter krävs.

Visum

Svenska resenärer behöver visum vid inresa till Laos.

Flyg till Luang Prabang

Vanliga frågor om Laos

Laos erbjuder en unik kulturell upplevelse. Några populära platser inkluderar Luang Prabang med sina tempel, Vientiane med det kungliga palatset och Vang Vieng med sin natur.

Den officiella valutan i Laos är kip (LAK). Kontanter är vanligt, och du kan växla på bankerna. Kreditkort accepteras oftast på större hotell och restauranger, men det är bra att ha lite kontanter för mindre butiker och lokala marknader.

Den bästa tiden att besöka Laos är under den svala och torra säsongen mellan november och februari. Vädret är behagligt, och risfälten är gröna. Undvik regnperioden mellan juni och oktober om du vill undvika regn och fuktighet.

Innan du reser till Laos rekommenderas grundläggande vaccinationer som hepatit A och B, tyfoidfeber samt skydd mot japansk encefalit, särskilt om du planerar att vistas på landsbygden eller under längre perioder.

Ja, respektera den buddhistiska kulturen i Laos. Klä dig modest, särskilt när du besöker tempel. Ta av dig skorna innan du går in i religiösa byggnader och undvik att röra vid människors huvuden, som betraktas som den heligaste delen av kroppen.

Laos