Hitta billiga flyg till Bombay

Sök flygresor och flyg till Bombay från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Indien

Indien är ett land som bjuder på färgstark kultur och en underbar natur. Från det pulserande livet i Mumbai till det lugna Varanasi och det historiska Jaipur, varje hörn av Indien är en blandning av traditioner och spännande upplevelser. Upptäck Indien, där varje resa är en resa genom tid och kultur.

New Delhi

Kultur & Stadsliv

Asien

Bombay

Kultur & Nattliv

Asien

Bangalore

Kultur & Stadsliv

Asien

Hyderabad

Historia & Biryani

Asien

Chennai

Stränder & Stadsliv

Asien

Goa

Stränder & Nattliv

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Bombay

Hitta billiga flyg och upptäck Bombay med oss på Flygi. Oavsett om du drömmer om det livliga Bombay, avkoppling vid Varanasis eller äventyr i Jaipurs historiska charm så hittar du alltid de bästa flygbiljetterna hos oss!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Flyg till Bombay: bra att veta

22 flygbolag erbjuder flygresor från Sverige till Indien, varav flera flyger till Bombay (Mumbai). En populär rutt går från Stockholm Arlanda flygplats till Chhatrapati Shivaji Maharaj internationella flygplats i Mumbai. Flygtiden för denna sträcka är vanligtvis runt 13 timmar för en enkelresa, och priset för en tur- och returresa ligger ungefär på 12 000 svenska kronor.

Laddare

Indien använder sig av eget uttag, adapter krävs.

Visum

Svenska resenärer behöver visum vid inresa till Indien.

Flyg till Bombay

Vanliga frågor om Bombay

Mumbai (tidigare känd som Bombay) har en uppskattad befolkning på över 20 miljoner invånare, vilket gör den till en av de mest befolkade städerna i världen.

Bombay, nu känt som Mumbai, ligger på västkusten av Indien vid Arabiska havet. Det är huvudstaden i delstaten Maharashtra.

MUMBAI