Hitta billiga flyg till Indien

Sök flygresor och flyg till Indien från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Indien

Indien är ett land som bjuder på färgstark kultur och en underbar natur. Från det pulserande livet i Mumbai till det lugna Varanasi och det historiska Jaipur, varje hörn av Indien är en blandning av traditioner och spännande upplevelser. Upptäck Indien, där varje resa är en resa genom tid och kultur.

New Delhi

Kultur & Stadsliv

Asien

Bombay

Kultur & Nattliv

Asien

Bangalore

Kultur & Stadsliv

Asien

Hyderabad

Historia & Biryani

Asien

Chennai

Stränder & Stadsliv

Asien

Goa

Stränder & Nattliv

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Indien

Hitta billiga flyg och upptäck Indien med oss på Flygi. Oavsett om du drömmer om det livliga Mumbai, avkoppling vid Varanasis eller äventyr i Jaipurs historiska charm så hittar du alltid de bästa flygbiljetterna hos oss!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Flyg till Indien: bra att veta

22 flygbolag erbjuder flygresor från Sverige till Indien. Den mest efterfrågade rutten är från Stockholm Arlanda flygplats till Indira Gandhi internationella flygplats i New Delhi. Flygtiden brukar vara cirka 13 timmar och 30 minuter för en enkelresa, med ett tur- och returpris på omkring 12 000 kr.

Laddare

Indien använder sig av eget uttag, adapter krävs.

Visum

Svenska resenärer behöver visum vid inresa till Indien.

Flyg till Indien

Vanliga frågor om Indien

Ja, det finns direktflyg från Sverige till Indien. Dessa flyg går vanligtvis från Stockholm Arlanda till större indiska städer som New Delhi och Mumbai.

Ett direktflyg från Sverige till Indien tar ungefär 10 till 12 timmar, beroende på destinationen i Indien.

Flera flygbolag erbjuder flyg från Sverige till Indien, inklusive Air India, Lufthansa, British Airways, Qatar Airways, och Emirates. Varje flygbolag har olika rutter och stopp, så det är bra att jämföra dem för att hitta det som passar bäst för din resa.

Vanligtvis brukar det kosta mellan 9 000 till 12 000 kr för en tur- och returresa till Indien från Sverige.

Ja, det är generellt säkert att resa till Indien, men det är viktigt att följa lokala säkerhetsråd och hålla sig informerad om den aktuella situationen. Kontrollera gärna Ambassadens reseinformation för specifika råd.

INDIA