Hitta billiga flyg till Sri Lanka

Sök flygresor och flyg till Sri Lanka från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Sri Lanka

Sri Lanka, en pärla av kulturell och naturlig rikedom, lockar resenärer med sina mångskiftande platser. Från livliga Colombo till andliga Kandy och historiska Galle, varje destination bär på en fascinerande historia. Upptäck Sri Lanka, där varje plats är en ny spännande upplevelse.

Colombo

Kultur & stadsliv

Asien

Kandy

Utflykter & kultur

Asien

Galle

Kultur & Utflykter

Asien

Nuwara Eliya

Utflykter & natur

Asien

Anuradhapura

Kultur & sevärdheter

Asien

Mirissa

Sol & bad

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Sri Lanka

Upptäck Sri Lankas skatter med våra prisvärda flygalternativ. Oavsett om du drömmer om livliga Colombo, avkoppling på Kandys andliga platser eller äventyr i Galle’s historiska charm, börjar din resa till Sri Lanka hos oss på Flygi. Billiga flyg, stora upplevelser!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Upptäck Sri Lanka!Upptäck Sri Lanka, från det livliga Colombo till de orörda stränderna på Mirissa. Varje plats bär på en unik historia. Vandring i Ella-bergets majestätiska höjder, utforska de antika skatterna i Anuradhapura eller njut av solnedgången vid det heliga Kandy-templet. Med kulturell rikedom i varje by, kust och djungel väntar nya äventyr. Boka din resa idag och starta din upptäcktsresa genom Sri Lanka!

Mer om Flygi & lite vanliga frågorSri Lanka erbjuder en rad sevärdheter, inklusive det heliga Kandy-templet, Galle Forts historiska charm och den naturliga skönheten vid Nuwara Eliyas gröna teplantager.

Dem bästa månaderna för ett besök är vanligtvis från december till mars på västkusten och från april till september på östkusten. Detta undviker de regniga monsunperioderna och ger behagligt väder.

Visum krävs för Sri Lanka. Om du besöker för turism i 30 dagar eller mindre kan du få ett visum vid ankomsten som kan förlängas.

Sri Lanka har ett välutvecklat transportsystem med alternativ som tåg, bussar och tuk-tuks. Tåg är ett populärt sätt att resa genom de vackra landskapen, medan tuk-tuks är bekväma för kortare resor inom städer och byar. Bussar är också ett prisvärt och tillgängligt alternativ.

Sittandes med resväska

Behöver du hjälp?

Besök vår kontaktsida eller ställ dina frågor i vårt forum för flygresor och Japan Rail Pass. Vår telefon och mejlsupport är endast för JR Pass relaterade ärenden. Eftersom Flygi.se endast är en prisjämförelsesajt kan vi inte hjälpa till med support kring flygresor, hotell eller hyrbil.