Hitta billiga flyg till Kina

Sök flygresor och flyg till Kina från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Kina

Förutom de populära destinationerna som Peking och Shanghai, hittar du även billiga flyg till andra fascinerande städer som Chengdu, Xi’an och Hangzhou. Klicka på länkarna nedan för att upptäcka andra spännande platser i Kina.

Peking

Utflykter & kultur

Asien

Hong Kong

Utflykter & shopping

Asien

Macao

Kasino & shopping

Asien

Shanghai

Utflykter & natur

Asien

Guangzhou

Natur & utflykter

Asien

Hainan

Sol & bad

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Kina

Upptäck Kinas mångfald från Pekings historiska platser till Shanghais futuristiska skyline. Med Flygi.se hittar du de billigaste och bästa flygen till Kina. Vi skannar hela internet för att göra din resa så kostnadseffektiv som möjligt. Fördjupa dig i Kinas rika kultur, imponerande arkitektur och utsökta mat. Res smartare och billigare med Flygi.se!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Upptäck Kina med Flygi!Vill du utforska mer av Kinas underverk? Från den antika staden Xi’an med dess terrakottaarmé till moderna metropoler som Guangzhou, erbjuder Flygi billiga flyg till olika destinationer inom Kina. Upplev pandas i Chengdu, de spektakulära skyskraporna i Shenzhen, eller den natursköna skönheten i Hangzhou. Klicka på länkarna nedan för att jämföra flygpriser till andra populära platser i Kina och gör din resa till en oförglömlig upplevelse!

Mer om Flygi & lite vanliga frågorFlera flygbolag erbjuder flygningar från Sverige till Kina, inklusive Air China, SAS och KLM. Dessa flygningar kan inkludera direktflyg eller mellanlandningar i andra städer som Amsterdam eller Frankfurt.

Priset på en flygbiljett från Sverige till Kina varierar beroende på flera faktorer som tidpunkt och flygbolag. Priset ligger vanligtvis mellan 4 000 och 12 000 kronor.

Generellt är det billigare att flyga till Kina under lågsäsong, som oftast är under vintern och tidig vår. Undvik kinesiska och svenska högtider och semesterperioder för bästa priser.

Ett direktflyg från Sverige till Kina tar vanligtvis mellan 9 och 12 timmar, beroende på destinationen i Kina. Om det är en flygning med mellanlandning kan resan ta längre tid.

Sittandes med resväska

Behöver du hjälp?

Besök vår kontaktsida eller ställ dina frågor i vårt forum för flygresor och Japan Rail Pass. Vår telefon och mejlsupport är endast för JR Pass relaterade ärenden. Eftersom Flygi.se endast är en prisjämförelsesajt kan vi inte hjälpa till med support kring flygresor, hotell eller hyrbil.