Hitta billiga flyg till Kambodja

Sök flygresor och flyg till Kambodja från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Kambodja

Kambodja, ett land rikt på kulturell och naturlig skönhet, fascinerar resenärer med sina varierade destinationer. Från det imponerande Angkor Wat i Siem Reap till den livliga huvudstaden Phnom Penh och de avkopplande stränderna i Sihanoukville, varje plats bär på en unik charm och en fängslande historia. Utforska Kambodja, där varje destination är en ny, spännande upplevelse.

Phnom Penh

Kultur & sevärdheter

Asien

Siem Reap

Utflykter & kultur

Asien

Sihanoukville

Sol & bad

Asien

Battambang

Utflykter & kultur

Asien

Kampot

Utflykter & natur

Asien

Mondulkiri

Utflykter & natur

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Kambodja

Upptäck Kambodjas underverk med våra överkomliga flygalternativ. Oavsett om du längtar efter de imponerande templen i Siem Reap, den livliga atmosfären i Phnom Penh eller strändernas lugn i Sihanoukville, inled din resa till Kambodja med oss på Flygi. Prisvärda flyg, stora äventyr!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Upptäck Kambodja!Upptäck Kambodjas förtrollande skatter, från det imponerande Angkor Wat till de orörda stränderna i Sihanoukville. Varje plats bär på en fascinerande historia. Vandra i de majestätiska höjderna av Kambodjas landskap, utforska de antika templen i Battambang eller njut av solnedgången vid det historiska kungliga palatset i Phnom Penh. Med kulturell rikedom i varje by, stad och naturskön plats väntar nya äventyr. Boka din resa idag och påbörja din upptäcktsresa genom Kambodja!

Mer om Flygi & lite vanliga frågorKambodja har många framstående destinationer, inklusive det ikoniska Angkor Wat-templet i Siem Reap, den historiska staden Phnom Penh med kungliga palatset och Sihanoukvilles vackra stränder.

Den bästa tiden att besöka Kambodja är under den torra säsongen mellan november och april. Under denna period är vädret behagligt och regnfallet är minimalt, vilket gör det lättare att utforska landets sevärdheter.

Den lokala valutan i Kambodja är riel (KHR), men amerikanska dollar accepteras allmänt. De flesta större städer och turistområden har också bankomater. Kreditkort accepteras vanligtvis på hotell, restauranger och större affärer.

Innan du reser till Kambodja, se till att dina rutinmässiga vaccinationer som MPR och influensa är aktuella. Överväg även vaccinationer mot hepatit A och B samt tyfoid. Undvik att dricka orenat vatten och ta försiktighetsåtgärder för att undvika myggbett och minska risken för smittsamma sjukdomar.

Sittandes med resväska

Behöver du hjälp?

Besök vår kontaktsida eller ställ dina frågor i vårt forum för flygresor och Japan Rail Pass. Vår telefon och mejlsupport är endast för JR Pass relaterade ärenden. Eftersom Flygi.se endast är en prisjämförelsesajt kan vi inte hjälpa till med support kring flygresor, hotell eller hyrbil.