Hitta billiga flyg till Japan

Sök flygresor och flyg till Japan från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Fler destinationer i Japan

Med Flygi kan du enkelt jämföra resor till Japans mest spännande städer. Upptäck och jämför de bästa priserna för din drömdestination i Japan. Låt Flygi guida dig till oslagbara erbjudanden för ditt nästa äventyr!

Tokyo

Utflykter & shopping

Asien

Osaka

Utflykter & shopping

Asien

Okinawa

Sol & bad

Asien

Sapporo

Utflykter & natur

Asien

Fukuoka

Kultur & utflykter

Asien

Kobe

Mat & kultur

Asien

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Japan

Drömmer du om en resa till Japan, landet där tradition möter framtid? Med Flygi hittar du snabbt och enkelt de billigaste flygbiljetterna till Japan. Vi söker igenom hela den svenska marknaden, inklusive hundratals flygbolag och tusentals resebyråer, för att ge dig de mest fördelaktiga erbjudandena. Spar tid och pengar genom att låta oss göra jobbet åt dig. Med Flygi reser du inte bara smartare, utan även billigare. Upptäck Japan med oss idag!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Andra platser i JapanVi har samlat länkar till flera spännande destinationer i Japan. Från metropolen Tokyo till historiska Kyoto och natursköna Hokkaido – här hittar du de bästa priserna för att uppleva Japans mångsidighet. Vi jämför flygpriser från hundratals flygbolag och resebyråer, så att du kan resa smartare och billigare. Ta nästa steg i din japanska äventyrsresa med Flygi.se!

Mer om Flygi & lite vanliga frågorJa, det finns direktflyg från Sverige till Japan, oftast från Stockholm Arlanda till Narita eller Haneda i Tokyo. Flygtiden är ungefär 11 timmar. Det är viktigt att dubbelkolla tillgängligheten eftersom den kan variera.

Priset för ett flyg från Sverige till Japan varierar kraftigt beroende på tidpunkt, flygbolag och bokningstillfälle. Det kan kosta allt från cirka 5 000 till över 15 000 kronor. Det är rekommenderat att jämföra priser innan du bokar.

För att flyga från Sverige till Japan tar de flesta resenärer ett direktflyg från Stockholm Arlanda till Tokyo, antingen till Narita eller Haneda flygplats. Alternativt kan man ta ett flyg med mellanlandning, exempelvis i Frankfurt eller Helsingfors. Flygtiden är cirka 11 timmar för direktflyg.

Priset för en flygbiljett från Sverige till Japan kan variera. Det ligger oftast mellan 5 000 och 15 000 kronor, beroende på flygbolag, tidpunkt och hur tidigt du bokar. Det är bra att jämföra olika alternativ innan du bokar.

Sittandes med resväska

Behöver du hjälp?

Besök vår kontaktsida eller ställ dina frågor i vårt forum för flygresor och Japan Rail Pass. Vår telefon och mejlsupport är endast för JR Pass relaterade ärenden. Eftersom Flygi.se endast är en prisjämförelsesajt kan vi inte hjälpa till med support kring flygresor, hotell eller hyrbil.