Boka din transfer

Boka din resa till och från flygplatsen, hamnen eller någon annan destination med bara ett par enkla steg!

Chauffören håller koll på er flight och ser till att hämta er i tid, även om ni skulle råka bli försenade. Ni kan förvänta ett säkert och kontaktfritt resande med handspritade och rena bilar inför varje resa.

Utvald personal

Noga utvald och utbildad personal.

Lågt pris

Samma pris som en vanlig taxi i kön.

Alltid i tid

Föraren håller koll på er flight.

Support

5-stjärnig support via telefon & mejl 24/7.

Rengöring bil invändigt.

Exemplarisk rennlighet

Regelbunden desinfektion

Våra chaufförer rengör och desinficerar bilarna enligt Welcome Pickups säkerhetsprotokoll. Efter varje resa har våra chaufförer åtminstone 20 minuter att grundligt ventilera och rengöra bilen.

Chaufför transfer.

Enkelt & smidigt

Kontaktfri resa

När du bokar kan du med bara ett klick begära att ha noll kontakt med chauffören under hela transfern. Notera dock att chauffören inte kommer kunna hjälpa till med ert bagage. Vi tillhandahåller handsprit och våtservetter till alla resenärer. Våra chaufförer har sin egen handsprit som de använder före och efter varje resa.

4 dagar innan avfärd

Vad händer efter jag bokat?

4 dagar innan det är dags att nyttja din transfer får du all din chaufförs information i inkorgen. Detta inkluderar ett foto på chauffören, namn och samtliga kontaktuppgifter. I samma mejl finns även instruktioner om upphämtningsplatsen.

Information förare.

1 dag innan avfärd

Kontroll av er flight

Chauffören kontrollerar status på er flight och ser till att hålla koll på er resa med hjälp av Welcome Pickups egen app. Vid eventuella förseningar eller större förändringar med er resa så tilldelas ni snabbt och smidigt en ny chaufför som skickar ut sina kontaktuppgifter innan ni hunnit landa. Allt för att underlätta er upphämtning.

Mobil transfer

På din mötesplats

Träffa din förare

Chauffören kommer stå med ditt namn på en skyllt om inget annat anges i informationsmejlet ni fått i samband med bokning. I vissa fall på mindre flygplatser skickar chauffören ut en beskrivning med bilder som enkelt och smidigt leder er till upphämtningsplatsen.

Ni hittar enkelt er chaufför på plats efter tidigare erhållen bild. Det går bra att ringa er förare om ni inte hittar varandra.

Förare taxi transfer.

F.A.Q

Vanliga frågor

När din bokning är klar informeras er chaufför på plats om detaljerna kring er bokning och ni får strax därefter ett mejl skickat till föraren med era kontaktuppgifter. När resedatumet närmar sig skickar vi ut lite mejl med information och påminnelser om er bokning, fram tills ni anländer hos er förare. Chauffören vet exakt vart de hittar er och vad de skall göra på plats för att underlätta för er. På så sätt slipper ni oroa er för att bli lurade av de lokala taxibolagen.

Tjänsten är i samma prisklass och som mest ett par euro dyrare än en vanlig taxiresa. Men när ni bokar genom oss slipper ni oroa er för att hitta en taxi på plats, bli lurade på priset eller extra avgifter som försening och kö i trafiken kan påverka. Utöver detta så är det kontrollerade förare som gärna hjälper till och bistår med information om sevärdheter och restauranger.

Samtliga förare har genomgått utbildning och har tusentals timmar bakom ratten i en taxi. Vi är medvetna om att alla personer och förare är olika och kanske inte alltid matchar, men vi gör allt i vår makt för att matcha er med bästa möjliga föraren. Samtliga chaufförer betygssätts och måste hålla ett visst betyg för att få fortsätta köra för Welcome Pickups.