Hitta billiga flyg till Taiwan

Sök flygresor och flyg till Taiwan från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Sevärdheter i Taiwan

Taiwan är en ö av kontraster och erbjuder en fascinerande mix av moderna städer och orörd natur. Utforska den livliga huvudstaden Taipei, hem till den imponerande Taipei 101 och livliga nattmarknader. Beundra natursköna underverk som Taroko-klöften, Sun Moon Lake, och de grönskande teplantagerna i Alishan.

Taipei 101

Sevärdhet

RaoHe nattmarknad

Sevärdhet & hotell

Jiufen

Sevärdhet

Chiang Kai-sheks minneshall

Sevärdhet

Shilin nattmarknad

Sevärdhet

Taipei Zoo

Sevärdhet

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Taiwan

Planera din resa till Taiwan och spara pengar genom att jämföra flygresor på Flygi.se. Hitta de bästa priserna genom att jämföra ett brett utbud av alternativ från hundratals olika flygbolag och rutter. Vi gör det enkelt och bekvämt att söka och jämföra, så att du kan säkra de bästa flygpriserna till Taiwan. Börja din sökning idag och ta ett steg närmare ditt äventyr i Taiwan.

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Mer om Flygi & lite vanliga frågorFör resor till Taiwan så är populära flygbolag China Airlines, EVA Air, Cathay Pacific, Thai Airways och Singapore Airlines.

Flygresan från Sverige till Taiwan tar normalt cirka 22 timmar och 15 minuter, med Stockholm Arlanda som utgångspunkt och Taipei Sung Shan som destination. Denna tid kan variera beroende på specifika flygrutter och eventuella mellanlandningar.

Taiwan anses generellt vara billigt, med rimliga priser på mat, transport och boende jämfört med många västerländska länder.

Den bästa och populäraste tiden att åka till Taiwan är under våren (mars till maj) och hösten (september till november) när vädret är bra och risken för tyfoner är låg.

Sittandes med resväska

Behöver du hjälp?

Besök vår kontaktsida eller ställ dina frågor i vårt forum för flygresor och Japan Rail Pass. Vår telefon och mejlsupport är endast för JR Pass relaterade ärenden. Eftersom Flygi.se endast är en prisjämförelsesajt kan vi inte hjälpa till med support kring flygresor, hotell eller hyrbil.