TorreviejaGolfguide Torrevieja

Kvinna står med golfklubba och golfboll.

Spanien

Torrevieja lockar mängder av svenska resenärer och spelare eftersom flest svenskar väljer att bosätta sig i staden. Nedan finner ni några av redaktionens favoriter!

Parkland

Lo Romero

Lo Romero är verkligen en bana utan dess like. Här utmanas dess spelare på en påfrestande och utmanande runda, omgivet av ett vackert landskap och fantastiska vyer ut över havet. Den mest uppskattade delen av banan är dock inte dess omgivning utan hål 18 som är placerad på en rund lite ö, omgiven av vatten.

People playing golf at Lo Romeo as seen from above.

HÅL

18

PAR

72

Houses and mountain show at Golf La Finca.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

Golf La Finca

La Finca Golf ligger i hjärtat av resorten. En 3 minuters promenad leder till klubbhuset, en vacker spansk byggnad som rymmer alla faciliteter för de bästa golfbanorna. La Finca Golf är en bana med breda och generösa fairways samt ett brett utbud av spektakulära greener. 

Banan passar spelare av olika handikapp, men är framförallt perfekt för nyare spelare som söker en trevlig bana att öva sin teknik på.

Parkland

Vistabella

Visatabella Golf erbjuder en trevlig och intressant bana för alla spelare, oavsett tidigare erfarenhet. Den 40 hektar stora banan är fylld av hinder och upplevelser du sent lär glömma.

Vistabella Golf froma bove during the summer in spain.

HÅL

18

PAR

72

Villamartin overview in spain.

HÅL

18

PAR

72

Parkway

Villamartin

Villamartín tillhör La Finca Resort-gruppen och ligger endast 20 minuter från resorten. Banan är en historisk plats för Costa Blanca och golfvärlden då European Tour hölls på banan 1994. En stor och trevlig parkland bana med stora greener och en unik design.

Parkway

Las Ramblas Golf

Ännu en trevlig golfbana, endast 20 minuter från La Finca Resorten. Banan ligger i ett skyddat naturområde, omgivet av tusentals medelhavstallar. Det är den mest tekniska golfbanan på golfklubben och upplevelsen gör denna bana oförglömlig.

Overview of hills at Las Ramblas Golf in Spain.

HÅL

18

PAR

72

En kvinna sitter på ett moln framför en sol.

Väder

TORREVIEJA

Vill du boka golf? Testa vår sökmotor!

Jordglob kvinna

Vill du veta mer? Utforska & läs vidare