SotograndeGolfguide Sotogrande

Kvinna står med golfklubba och golfboll.

Spanien

Njut av en avslappnad miljö, solsäkert väder och underbara golfklubbar. Nedan finner ni några av redaktionens favoriter!

REAL CLUB VALDERRAMA​

HÅL

18

PAR

71

Parkland

Real Club Valderrama

Real Club Valderrama är en strikt och exklusiv 18 håls parkland bana med krav på handikapp. För att få ta del av banan krävs handikapp 24 för män och 32 för kvinnor. Ickespelande gäster är inte välkomna på banan under några omständigheter.

Buggies är tillåtna om vädret tillåter och man får endast spela med mjuka piggar under skorna.

Parkland

La Reserva

La Reserva är en bana för alla typer av spelare, även de minst erfarna. Detta på grund av dess böljande fairways som leder till stora greener. En lugn med påfrestande bana med många vattenelement.

Clubhouse over the course at La Reserva Golf Club, spain.

HÅL

18

PAR

72

Spansk villa bakom sjön mitt på golfbanan.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

Real Club de Golf Sotogrande

Bara 150 meter från Medelhavet hittar du banan Real Club de Golf Sotogrande. Banan betraktas som ett av Robert Trent Jones mästerverk. Perfekt integrerad med den naturliga omgivningen, kan denna bana garantera dig en utmaning oavsett vilken nivå du ligger på.

Den ger en utmaning för spelare med låga handicap, men samtidigt är banan tillgänglig och trevlig för alla golfare. På Real Club de Golf Sotogrande möts du av 6,492 meter och 72 par. Den erbjuder långa tees, breda fairways och förhöjda greener.

Heathland

Alcaidesa

Alcaidesa Heathland är den yngre av de två golfbanorna på Alcaidesa Links Golf Resort. Banan erbjuder breda fairways och en fantastisk utsikt över Medelhavet. Hål 1 till 5 såväl som 17 och 18 är placerade på platån som liknar hedmark och vissa fairways erbjuder strategiskt belägna vattenhinder.

Alcaidesa Links är stolt över att vara den enda linksbanan i södra Spanien. En av höjdpunkterna på denna rutt är den hisnande panoramavyn över Medelhavet, Gibraltar och Atlasbergen i Nordafrika på en klar dag.

Alcaidesa Links and itäs sister club being played on by two golfers during the summer.

HÅL

18

PAR

72

Golfbil åker mot hål 13 på San Roque.

HÅL

18

PAR

72

Links

San Roque

San Roque Golf Club erbjuder alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva och presenterar två banor i världsklass. Båda dess banor är utformade och designade för alla typer av spelare och även den mest krävande spelaren lämnar anläggningen med ett leende på läpparna.

San Roque Old Course byggdes 1990 men renoverades under november 2020, New Course stod färdig 2005 och är aningen mer teknisk och krävande.

En kvinna sitter på ett moln framför en sol.

Väder

SOTOGRANDE

Vill du boka golf? Testa vår sökmotor!

Jordglob kvinna

Vill du veta mer? Utforska & läs vidare