Menu Close

Skottland

Kvinna står med golfklubba och golfboll.

Golftips

I landet där golfen grundades hittar ni några av världens bästa och mest utmanande banor. Här bjuds ni på oändligt av golfbanor och vackra sevärdheter, oavsett stad.

Links

Kilmarnock Barassie

I utkanten av Troon på Skottlands västkust hittar du 18-hålsbanan Kilmarnock Barassie Golf Club. En historisk bana som lockat turister från hela världen sedan 1887.

Kilmarnock Barassie är en plats för Open Championship och sägs ha en av de bästa och mest utmanande greener och fairways i hela Skottland. På plats möts man av en välkomnande känsla och en trevlig linksbana som uppfyller alla förväntningar av en skotsk proffsbana vid havet.

HÅL

18

PAR

68

HÅL

18

PAR

71

Links

Fortrose Rosemarkie

Fortrose Rosemarkie Golf Club rullar in som den 15:e äldsta golfbanan i världen. Den vackra banan ligger på Chanonry-halvön och öppnade upp redan 1793. Banan designades dock om år 1932 av den femfaldiga Open Champions-vinnaren James Braid.

Njut av en fantastisk utsikt över Moray Firth och spendera kvällen i Inverness.

Links

The Woll golf club

The Woll golf club är en vacker 18-håls bana strax söder Selkirk vid den Skottska gränsen. Denna par 70 parklandbana är öpen för alla spelare oavsett handikapp, alla dagar i veckan.

HÅL

18

PAR

70