MurciaGolfguide Murcia

Kvinna står med golfklubba och golfboll.

Spanien

Älskar ni golf lika mycket som vi? Besök då vackra och varma Murcia för en underbar runda golf! Nedan finner ni några av redaktionens favoriter.

Parkland

El Valle

Om du är ett fan av Arizona-style banor så passar El Valle Golf dig perfekt. Till skillnad mot många närliggande klubbar så fokuserar banan på en mer strategisk och teknisk golfspelning istället för fokus på långa slag. De strategiskt utsatta småsjöarna i kombination med bunkrar utmanar även den bästa spelaren.

Flera villor längst med golfbanan El Valle.

HÅL

18

PAR

71

View from straight above over the bunker in La Torre Golf.

HÅL

18

PAR

68

Parkland

La Torre

La Torre Golf är en modern golfklubb, perfekt för medel- och höghandikapp spelare. Denna 18 håls golfbana erbjuder ett brett utbud av intressanta utmaningar som gör din nästa omgång golf till ett absolut nöje att spela.

På La Torre Golf är varje detalj viktig – även gräset som omger bunkrarna valdes specifikt för att skapa en optimal vindeffekt. Förvänta dig inget annat än det bästa på denna spektakulära golfbana.

Parkland

Alhama Signature

Alhama Signature är ett perfekt val för golfare som letar efter en utmanande men underhållande omgång golf. Banan ligger i den vackra regionen Murcia som garanterar underbar utsikt och en imponerande variation av flora.

Sju bunkrar mitt i öknen.

HÅL

18

PAR

72

Aerial view of Hacienda Riquelme Golf from a drone.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

Hacienda Riquelme

Hacienda Riquelme Golf är en fantastisk 18-hålsbana som ligger i Murcia-regionen. En av höjdpunkterna inkluderar strategiskt placerade hål som garanterar en spännande omgång full av utmaningar. Banan erbjuder även lite bredare fairways än vanligt.

Parkland

Hacienda del Álamo

Den 6.724 meter långa 18-håls banan är den längsta i landet och bjuder på välplacerade bunkrar, breda fairways och ett flertal fontäner och sjöar. Dess läge bland de omringande bergen gör ingen spelare besviken.

Hacienda del Álamo with it's 6724 meter long range.

HÅL

18

PAR

72

En kvinna sitter på ett moln framför en sol.

Väder

MURCIA

Vill du boka golf? Testa vår sökmotor!

Jordglob kvinna

Vill du veta mer? Utforska & läs vidare