MijasGolfguide Mijas

Kvinna står med golfklubba och golfboll.

Spanien

Mijas med spektakulära utsikter och sevärdheter från sina banor. Nedan finner ni några av redaktionens favoriter!

Curvy walking passage over Cabopino Golf court in spain.

HÅL

18

PAR

71

Parkland

Cabopino

Vid den östligaste änden av Marbella mot Cabopino segelbåtshamn hittar du Cabopino Golf. Denna 18-hålsbana designades av Juan Ligués Creus och bjuder sina besökare på både en spektakulär utsikt men även väldigt vacker grönska och breda tallar.

Cabopino är en bana där både mindre erfarna och låga handikapps rankade spelare kan njuta av en runda. Ni garanteras en minnesvärd golfupplevelse och en helt fantastisk utsikt!

Parkland

Chaparral Golf

Chaparral Golf Club är en av de mest uppskattade och besökta banorna i Costa del Sol. Banan är nämligen den enda i området med 6st par 5, 6st par 4 och 6st par 3.

En bana som vanligtvis uppskattas av mer erfarna spelare på grund av dess krävande terräng och precisionskrävande hinder.

Chaparral Golf Club in costa del sol, spain.

HÅL

18

PAR

72

View from a helicopter over the fantastic golf coutr Calanova Golf Club in spain.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

Calanova

Beläget i den vackra golfdalen bakom La Cala de Mijas på Costa del Sol finner ni Calanova Golf Club. Endast fem minuter från havet och med spektakulär mijö.

Denna par 72-bana med 18 hål är väldigt välskött men samtidigt påfrestande och utmanande.

Mountain

La Cala

La Cala Americana är en av de tre fantastiska golfbanorna i familjen La Cala Golf. De ligger vid Mijas Costa i Andalusien som garanterar fantastisk utsikt över Sierra de Ojén och Medelhavet. Banan är känd för att vara lätt att spela på grund av dess breda fairways och färre bunkrar än de två andra banorna. Den ibland kuperade terrängen kräver dock att du är noggrann och fokuserad om du vill lyckas.

La Cala Asia är den äldsta i La Cala Golf-familjen. Denna golfbana är också mer utmanande än de andra två och är följaktligen älskad av proffs som letar efter en förändring av sin normala golfrutin. Banan kommer att överraska dig med smalare och kortare fairways som kräver mer precision och koncentration. Gör dig redo för en riktig utmaning.

La Cala Campo Europe är en idealisk bana för spelare som letar efter en trevlig miljö att polera sina färdigheter på. Banan bjuder på breda fairways, stora greener samt en relativt platt terräng.

Aerial view over La Cala Campo America with it's sister parks.

HÅL

18

PAR

72

Lake shown of the Cerrado del Águila Golf & Resort in spain.

HÅL

18

PAR

70

Parkland

Cerrado del Aguila

En underbar golfbana som erbjuder flera breda fairways och olika spännande flaggpositioner. Höjdpunkterna inkluderar 2:e och 9:e hålen, båda par-5 som mäter 520m respektive 555m.

Dess fullständiga namn är Cerrado del Águila Golf & Resort.

En kvinna sitter på ett moln framför en sol.

Väder

MIJAS

Vill du boka golf? Testa vår sökmotor!

Jordglob kvinna

Vill du veta mer? Utforska & läs vidare