MallorcaGolfguide Mallorca

Kvinna står med golfklubba och golfboll.

Spanien

Spela golf i semesterparadiset Mallorca. Ön bjuder på massvis av trevliga och mysiga golfbanor. Palma är en populär del av ön med många trevliga banor och som starkt rekommenderas ett besök till. Nedan finner ni några av redaktionens favoriter!

Aerial view of Golf Alcanada and the ocean in Spain.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

Alcanada

En bana som verkligen lever upp till sitt namn “Kungen av Mallorca”. Denna par 72 bana bjuder på en bra blandning av par 5, par 4 och par 3 hål.

Golf Alcanada är mest känt för sin spektakulära utsikt över Bay of Alcúdia och Alcanada lighthouse från alla dess hål. En uppskattad bana av alla golfentusiaster som besöker Mallorca.

Parkland

Pula Golf

Denna fantastiska 18-håls golfbana kommer inte ens att göra de mest krävande golfspelarna besvikna. Pula Golf Resort var en gång värd för PGA European Tour’s Mallorca Classic och erbjuder högkvalitativa greener, spännande utmaningar och imponerande vyer.

Former PGA tour field Pula Golf Resort in Spain from above.

HÅL

18

PAR

72

View over the fantastic field of Capdepera, covered by trees.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

Capdepera

Capdepera Golf Club består utav två olika svårighetsgrader. Några lättare hål i en dal, sedan ett par lite svårare uppe i bergen. Du kommer bli förälskad i den underbara panoramautsikten från den 15e hålet.

15e hålet har utsetts till det vackraste på ön av Mallorca Magazin.

Parkland

Golf Park Puntiró

Denna 18-håls par 71-bana erbjuder en bra blandning av fairways och bunkrar som även de mest erfarna golfare kommer att njuta av. Hålen 7, 8, 15 och 16 är speciellt intressanta eftersom de ligger nära golfbanans vackra sjöar. Ett perfekt tillfälle att utmana både dig själv och dina golfvänner.

Liten sjö med fontän på golfbanan.

HÅL

18

PAR

71

T-Golf & Country club with it's surrounding forest seen from a helicopter.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

T-Golf & Country club

T Golf & Country Club är en av de äldsta och mest populära golfbanorna på Mallorca. Banan ligger cirka 12 km från staden Palma, vilket gör den till en perfekt destination för alla golfälskare i staden.

Banan är känd för sina breda fairways och stora greener.

Palma Området

Populära golfbanor

Parkland

Son Vida

Son Vida Golf är den största banan på Mallorca och en legendarisk bana bland golffantaster världen över. Banans utformning kommer att testa dig hål för hål med sin tekniska design och unika fairways som går genom det närliggande bostadsområdet.

People playing downhill atht the local Son Vida Golf course.

HÅL

18

PAR

71

Guy shooting over the fairway at Son Muntaner Golf during summertime.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

Son Muntaner

Med en extraordinär design, greener som ger kontinuerliga utmaningar och ett noggrant underhåll är Son Muntaner Golf skapad för att överträffa dina förväntningar. Denna bana är verkligen ett måste för alla golfare som besöker Mallorca och en oförglömlig upplevelse.

Parkland

Son Quint

Son Quint Golf designades 2007 och är den yngsta golfbanan på Mallorca. Den långa och öppna banan gör nybörjare mer än glada eftersom det möjliggör ett mer omfattande spel.

Grass field and trees on display with the sun into the camera at Son Quint Golf in spain.

HÅL

18

PAR

72

Stort träd framför en bunker vid hål 18.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

Son Antem

Son Antem East: The Resort Course designades av Francisco Lopez-Segalés och stod färdig 1994. Banan är klassiskt designad med stora och öppna green-områden vilket passar perfekt för spelare med högre handikapp.

Son Antem West: The Chamionship Course designades av samma designer och stod klar först 2001. Denna bana är mer krävande och har många tekniska element, framför allt mot de sista hålen. Dess greenområden är omringande av vattenhinder och bunkrar för att utmana de mest krävande spelarna. De stora sjöarna testar även den bästa spelares tålamod och teknik.

Parkland

Golf Son Gual

Son Gual är en privatägd golfbana och täcker hela 156 hektar med sitt landskap. Adam Palmer blev trött på skicket hos alla närliggande banor och valde 1994 att bygga sin egen drömbana som idag står som en av landets bästa golfbanor.

Banan ligger endast 7 kilometer från centrala Palma och består av 18 hål och par 72. Thomas Himmel ligger bakom den spektakulära designen.

Drone view over Golf Son Gual Mallorca.

HÅL

18

PAR

72

En kvinna sitter på ett moln framför en sol.

Väder

MALLORCA

Vill du boka golf? Testa vår sökmotor!

Jordglob kvinna

Vill du veta mer? Utforska & läs vidare