MálagaGolfguide Málaga

Kvinna står med golfklubba och golfboll.

Spanien

Málaga är en av världens bästa destinationer för golf. Vi rekommenderar starkt ett besök till Málaga för alla golfälskare. Nedan finner ni några av redaktionens favoriter!

Parkland

Parador de Málaga

Banan öppnades 1925 vilket gör den till en av de äldsta golfbanorna i regionen. Parador de Málag passar alla spelare, oavsett erfarenhet och lovar en trevlig upplevelse och mysig atmosfär.

Golfball laying on the green at Parador de Málaga in spain.

HÅL

18

PAR

72

Guadalhorce Club de Golf with view over the mountains and greens.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

Guadalhorce Club de Golf

Strax 7 kilometer från Andalusiens flygplats finner ni golfklubben Guadalhorce med sin 18-hålsbana. Mitt i de bördiga slätterna i Guadalhorce-dalen ger Guadalhorces design dig möjlighet att njuta av en fantastisk golfrunda.

Parkland

Lauro Golf

Lauro 27 Golf är en 27-håls bana som kan delas upp till 3 olika kombinationer, alla par 72. Hela banan har en utsikt ut över Guadalhorcedalen och består av inte mindre än 17 strategiskt placerade små sjöar.

Klubbhuset är väldigt uppskattat hos denna klubb, då de består av allt från en pro-shop och restaurang till ett poolområde med ett stort välplacerat fikonträd för er som vill ta ett glas rött i skuggan efter en hel dags spelande.

Aerial view of Lauro Golf in spain.

HÅL

18

PAR

72

Two players driving over a small bridge at Golf Torrequebrada in spain.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

Golf Torrequebrada

Golf Torrequebrada ligger på Costa del Sol, bara 20 minuter från Malaga flygplats. Banan är designad av den berömda José “Pepe” Gancedo och erbjuder en mängd olika fairway-designer.

Storleken, sluttningarna på greenerna, de strategiskt placerade sjöar och alla dess bunkrar gör banan till en riktig utmaning, oavsett handikapp.

Parkland

Miguel Angel Jimenez Golf Academy

Miguel Ángel Jiménez Golf Academy skapades i syfte att stödja både barn och vuxna som vill spela golf. Banan erbjuder böljande greener och spel av hög kvalitet samt ett bunkerområde där unga golfare kan utveckla sina färdigheter på nolltid.

Man shooting from the range at Miguel Ángel Jiménez Golf Academy in spain.

HÅL

9

PAR

27

En kvinna sitter på ett moln framför en sol.

Väder

MÁLAGA

Vill du boka golf? Testa vår sökmotor!

Jordglob kvinna

Vill du veta mer? Utforska & läs vidare