MadridGolfguide Madrid

Kvinna står med golfklubba och golfboll.

Spanien

Spela golf i Spanien och njut av underbara banor i Madrid. Nedan finner ni några av redaktionens favoriter!

Fantastic nature on display at Club de Golf Retamares in spain.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

Club de Golf Retamares

Club de Golf Retamares är en familjegolfklubb som grundades 1993 och ligger endast en kort bilresa från centrala Madrid. Banan bjuder sina besökare på en fantastisk utsikt över både huvudstaden och de omringande bergen. Stora delar av banan genomgick nyligen en renovering vilket gjort den ännu mer attraktiv för golfare på alla nivåer.

Parkland

Robledal Golf

Robledal Golf är en fantastisk golfbana som ligger i hjärtat av Spanien. Banan är designad av Segales Golf och öppnades 2003. Tack vare en mängd olika hinder, som den konstgjorda sjön garanterar Robledal Golf en oförglömlig runda golf för spelare på alla nivåer.

Robledal Golf at evening with red trees.

HÅL

18

PAR

72

Man with his cart on the open field on La dehesa in Spain.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

La dehesa

Dess fullständiga namn är La Dehesa Club de Golf och är belägen strax utanför Madrid. Denna parkland bana bjuder på par 72 och 18 hål. En trevlig och lite billigare bana för alla spelare, oavsett handikapp.

Parkland

Golf Santander

Golf Santander Champion Course är en Par 72 och 18-håls parkbana designad av Rees Jones. Banan är både Spaniens och en av Europas längsta banor med sina nästan 6.200 meter. En väldigt påfrestande runda, även bland de bästa spelarna.

Champions Course är en uppskattad bana bland spelare med både högt och lågt handikapp på grund av dess öppna men samtidigt strategiska design.

Central lake of Golf Santander in spain.

HÅL

18

PAR

72

Stairs down to the Golf De Valdeluz golf court in spain.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

Golf de Valdeluz

Ni finner skosbanan Golf de Valdeluz 40 minuter utanför Madrid. Denna någorlunda nya 18-håls banan är designad för att utmana alla typer av spelare.

Något som märker ut banan mot många av sina närliggande syskonbanor är dess klubbhus som är ett ombyggt och renoverat kloster. Från klubbhuset har ni en vacker 360-graders panoramavy ut över banan.

En kvinna sitter på ett moln framför en sol.

Väder

MADRID

Vill du boka golf? Testa vår sökmotor!

Jordglob kvinna

Vill du veta mer? Utforska & läs vidare