DUBAI

Kvinna står med golfklubba och golfboll.

Golftips

Arabemiraten är en av de rikaste och lyxigaste delarna av världen och detta avspeglas verkligen i dess golfbanor. Här kan ni ta del av ett flertal spektakulära och unika golfbanor som många bara kan drömma om att få spela på.

Städer

  1. Dubai
  2. Abu Dhabi

 

Allmän information

  1. Information
  2. väder

DUBAI

Populära golfbanor

Desertbana

Trump International

Trump International Golf Club Dubai är en av de finaste golfbanorna i hela Mellanöstern. Den legendariska designen är ett riktigt mästerverk av arkitekten Gil Hanse. 

Banan bjuder sina besökare på en spektakulär runda golf i ett inramat ökenlandskap. En golfbana du absolut inte vill missa om du besöker Dubai.

En belyst 9-håls bana kan avnjutas kvällstid för er som vill testa på något nytt och unikt. 

Trump international overview in dubai.

HÅL

18

PAR

71

The els club with people playing in the middle of the desert.

HÅL

18

PAR

72

Desertbana

The Els Club

Els Club i Dubai är en sann kung bland golfbanor i Mellanöstern. Denna lättillgängliga och helt underbara golfbana i förstaklass ligger i hjärtat av Dubai Sports City och bjuder på en spektakulär upplevelse med lyx och mängder av faciliteter.

Oavsett om du spelat på banan innan eller ej så garanteras en trevlig runda golf. En bana i ökenstil med utmanande hinder och en fantastisk layout som utmanar även den bästa spelaren.

Vi rekommenderar starkt ett besök till klubbhusets restaurang efter ert spelande, ni blir inte besvikna.

Parkland

The Track Meydan Golf

Denna Peter Harradine-designade mästerskapsbana är något för alla spelare, oavsett handikapp och tidigare erfarenhet. Stämningen kring The Track Meydan Golf är härlig, inbjudande och välkomnar alla golfare. Med en fantastisk utsikt mot Dubai Skyline blir denna bana en oförglömlig golfupplevelse.

Med fem olika tee-boxalternativ på varje hål har banan två Par 5, fem Par 4 och två Par 3 och 6 naturliga sjöar.

The Track, Meydan Golf with dubai skyline in the background and people playing golf.

HÅL

9

PAR

36

Flera höghus bakom en grön golfbana i Dubai.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

The Address Montomerie

Address Montgomerie är en av Mellanösterns mest exklusiva och eftertraktade golfdestinationer. Banan är en links-landoas med 14 sjöar och 81 bunkrar som utmanar och fängslar alla nivåer av spelare.

En riktigt drömbana för erfarna spelare. 

Parkland

Arabian Ranches

Designkonceptet för Arabian Ranches Golf Club var att bygga en sann ökenbana, liknande de vi kan hitta i Scottsdale, Arizona. Med den imponerande längden av 7000 m ger Arabian Ranches dig en utmaning oavsett nivå och tidigare erfarenhet.

Den eleganta restaurangen Ranches erbjuder en fantastisk utsikt över det nionde och artonde hålet. Utmana dig själv på denna unika ökenbana och upplev en runda du sent kommer att glömma.

Arabian Ranches Golf Club shown during sunset with trees, bunkers and more on display.

HÅL

18

PAR

72

Burj Kahlifa seen in the horisontal from Dubai Hills Golf Club By Jumeirah during daytime while playing golf.

HÅL

18

PAR

72

Parkway

Dubai Hills

Endast 15 minuter utanför centrala Dubai centrum finner ni den vackra och välplanerade golfbanan Dubai Hills Golf Club by Jumeirah, en golfbana i världsklass.

Dubai Hills är en 18-håls par-72 golfbana designad av European Golf Design och hanteras av Troon Golf. Här utmanas alla golfare, oavsett tidigare erfarenhet och banan räknas som en av de bästa i regionen.

Parkland

Emirates Golf Club Majlis

En bana som är byggd längst med stadskanten i centrum med en spektakulär utsikt och spelmiljö. Deras championship bana The Majlis består av en utmanande 18-håls upplevelse med par 72. En vacker och unik bana med lyx på agendan i centrala Dubai, bättre kan det inte bli.

Sand dunes and beautiful grass patterns at Emirates Golf Club Majlis Course in Dubai.

HÅL

18

PAR

72

People walking on the course at sundown Jumeirah Golf Estates Fire Course in dubai.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

Jumeirah Golf Estates Fire Course

Jumeirah Golf Estates Fire Course är en onekligen tuff och påfrestande bana för alla besökare. En 18-hålig parkland med par 72 med större terracotta bunkrar och en kullig miljö.

Parkland

Jumeirah Golf Estates Earth

Earth Course är en championship bana i toppklass och systerpark till Fire Course nämnd ovan. Denna 18-håliga och par 72 parklandbana är designad av Greg Norman och bjuder sina besökare på vita och stora bunkrar och en allmänt vacker bana.

Varje håls omgivning är speciellt designad för att lura ögat och utmana din precision.

Golfers shooting form the spectacular Jumeirah Golf Estates Earth in Dubai.

HÅL

18

PAR

72

Emirates golf club Faldo Course with the centrum behind its bunkers.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

Emirates golf club Faldo Course

Faldo Course är Emirates Golf Club’s andra championshipbana och belägen centralt i Dubai. Den unika och vackra banan lockar årligen mängder av besökare på grund av dess läge och centrala storstadsmiljö.

Banan är väl upplyst under kvällstid och kan avnjutas även under mörkaste tiden på året tack vare stora LED slingor och lampor runt hela banan.

aBU dHABI

Populära golfbanor

Yas link golf course ending by the ocean with its bug bunkers being on display.

HÅL

18

PAR

72

Links

Yas Links

Yas Links kombinerar en oslagbar miljö med ett anrikt arv där du som spelare kommer att stimulera alla sinnen. Banan står högt i internationell ranking och är designad av Kyle Phillips.

Här kommer du som spelare att stöta på utmaningar och golfspel i en klass som alla golfare världen över drömmer om att få uppleva någon gång i livet.

Klubbhuset ligger fantastiskt beläget vid vattnet med en magnifik utsikt ut över den Arabiska viken. Ett perfekt avslut på dagens runda golf.

Parkland

Saadiyat Beach

Saadiyat Beach Golf Club är en av de mest prestigefyllda och populära banorna i regionen. Banan är belägen på Saadiyat Island där de vita stränderna och det skimrande havet ger dig en upplevelse du sent lär glömma.

Banan är designad av den legendariska Gary Player och ger dig en oöverträffad golfupplevelse. Utöver att vara en helt magisk plats att spela på så var Saadiyat Beach Golf Club även den första riktiga strandbanan i den här regionen.

Two antilopes on the course of Saadiyat Beachin abu dhabi.

HÅL

18

PAR

72

Sunset setting over the course of Abu Dhabi Golf Club.