AlicanteGolfguide Alicante

Kvinna står med golfklubba och golfboll.

Spanien

Alicante är inte långt från kalla Sverige med ett snabbt direktflyg. Testa på förstaklassigt och solsäkert golfspelande. Nedan finner ni några av redaktionens favoriter!

Font del Llop Golf Course walking passage to the course.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

Font del Llop

Font del Llop Golf Course är en kombination av amerikansk design och skotsk layout. Det är en 18-håls par 72 golfbana som har något att erbjuda till alla typer av spelare med gröna kullar, naturliga trädgårdar och små floder som förbinder dess fem sjöar.

Parkland

Alenda Golf

Alenda Golf är ett riktigt paradis för golfälskare och ligger perfekt till i Alicante, Costa Blanca. Golfbanan byggdes med maximal respekt för landets naturliga utbredning. Detta i kombination med trevligt klimat och spektakulär utsikt vilket gör ditt besök till Alenda Golf Club till en oförglömlig upplevelse.

Green and sky with beautiful view in Alenda Golf, spain.

HÅL

18

PAR

72

People playing golf at the local field Golf Bonalba, spain.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

Golf Bonalba

Banan erbjuder en spännande utmaning med 5 sjöar som påverkar 7 hål och många strategiskt placerade bunkrar. Om du letar efter ett spännande spel och vackra omgivningar är denna bana ett perfekt val.

Parkland

Alicante Golf

Golfbanan ligger endast ett stenkast från centrala Alicante och är en riktig oas mitt i centrum. Alicante Golf erbjuder en par 72 med enkel layout, där du aldrig spelar två hål i rad med samma par i samma omgång. 

Aerial view from Alicante Golf in spain.

HÅL

18

PAR

72

Beautiful La Marquesa in spain.

HÅL

18

PAR

72

Parkland

La Marquesa

La Marquesa erbjuder en fantastisk möjlighet att testa dina färdigheter. Golfbanan är utformad för att ge ett roligt och varierat spel. Väl värt ett besök.

En kvinna sitter på ett moln framför en sol.

Väder

ALICANTE

Vill du boka golf? Testa vår sökmotor!

Jordglob kvinna

Vill du veta mer? Utforska & läs vidare