Flygi i Sydkorea

1.07K viewsSemesterbilder

Flygi i Sydkorea

Jonathan och Victoria från redaktionen besökte Seoul och Busan (Pusan) under två veckor i Juni 2022 för att komplettera reseguiden och se vad landet hade att erbjuda. Och vad positivt överraskade vi blev!

Vi har besökt både Japan, Kina och andra länder i Asien många gånger hade väl egentligen inga förväntningar, varken positiva eller negativa innan vi åkte. Vi hade båda hört gott om maten och dess många sevärdheter men wow vad trevligt det var. Vi spenderade först ett par dagar i Seoul och åkte till bland annat Lotte World, en stor nöjespark inomhus! Verkligen en unik och fräck upplevelse som vi inte stött på någon annanstans tidigare. Efter ett par dagar bar det av vidare till Busan för att spendera en vecka med god mat och många utflykter. Busan var mer av en semesterort med många badställen och utspridda uteserveringar medans Seoul var mer av en storstad med mycket tempel och roliga fest & restauranggator.

Oavsett vad du söker i en resa till Asien så hittar du något att göra i både Seoul och Busan. Vi kan starkt rekommendera ett besök 🙂

Jonathan - Staff member Changed status to publish januari 28, 2023
1
Svara...