Hitta billiga flyg till Singapore

Sök flygresor och flyg till Singapore från hundratals resebyråer och flygbolag

Skyscanner booking ryanair
Flyger på resväska
10+ Unika destinationer

Sevärdheter i Singapore

Singapore är ett litet land men bjuder på en uppsjö av sevärdheter som passar alla. Upptäck den futuristiska skönheten i Gardens by the Bay, med dess ikoniska Supertrees och blomstrande växthus. Ta en promenad längs den livliga Marina Bay, där en unik vattenshow hålls för besökare varje kväll. För en dos av historia, utforska de färgglada gatorna i Chinatown och Little India.

Gardens by the Bay

Sevärdhet

Marina Bay Sands

Sevärdhet & hotell

China Town

Sevärdhet

Little India

Sevärdhet

Changi Flygplats

Sevärdhet

Universal Studios

Sevärdhet

Tusentals flygbolag

Billiga flyg till Singapore

Nu är det enklare än någonsin att flyga till Singapore, en av Asiens mest fascinerande städer. Upplev en stad där teknologi och rik kultur möts. Besök futuristiska attraktioner som Gardens by the Bay, utforska de livliga gatorna i Chinatown och Little India, och njut av världsklass shopping längs Orchard Road. Boka din resa nu och upptäck allt som Singapore har att erbjuda!

Skuttande resenär
Team Flygi.se

Världens mysigaste gäng!

Tillsammans blir man både större och starkare. Vårt mål har alltid varit att förbli ett personligt, öppet och välkomnande företag, oavsett vart ifrån du kommer och vilken historia du har bakom dig. Vi har världens bästa team och vänner som alltid stöttar genom vått och torrt och tillsammans blir vi världens mysigaste resesajt!

Mer om Flygi & lite vanliga frågorDet finns inga direktflyg från Sverige till Singapore. Vanliga rutter med mellanlandning inkluderar flyg via Köpenhamn, Helsingfors eller Bangkok för att sedan flyg vidare till Singapore Changi flygplats.

Flygtiden från Sverige till Singapore tar vanligtvis mellan 12 och 18 timmar. Den exakta tiden beror på rutt och hur väl mellanlandningen passar in i din resplan.

Följande flygbolag flyger till Singapore:

 1. Etihad Airways
 2. Swiss
 3. Air China
 4. Air France
 5. Malaysia Airlines
 6. Norwegian
 7. Turkish Airlines
 8. Thai Airways
 9. Singapore Airlines
 10. Qatar Airways
 11. Air India
 12. Scandinavian Airlines
 13. Emirates
 14. Lufthansa

Att flyga till Singapore från Sverige varierar. En vanlig rutt är från Stockholm Arlanda till Changi flygplats i Singapore. En genomsnittlig tur- och returresa på denna sträcka kan kosta omkring 21 000 SEK, med en flygtid på ungefär 17 timmar enkel resa.

Sittandes med resväska

Behöver du hjälp?

Besök vår kontaktsida eller ställ dina frågor i vårt forum för flygresor och Japan Rail Pass. Vår telefon och mejlsupport är endast för JR Pass relaterade ärenden. Eftersom Flygi.se endast är en prisjämförelsesajt kan vi inte hjälpa till med support kring flygresor, hotell eller hyrbil.